Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2010, 03:35 PM   #18 (permalink)
Perfinya
Üsteğmen
 
Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 297
Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: Maden suyu, cilt güzelliği için bulunmaz nimet

Süpermiş. Ben de hergün 1 adet içsem mi içmesem mi diye düşündüğüm zamanda okudum bu yazıyı. Ben hayatımdan kolayı, portakallı kolayı ve gazozu çıkaralı 2 sene oldu. Canım çok asitli içecek istediği zaman limonlu maden suyu tüketiyorum.Fakat sade maden suyu meyveli maden suyundan çok faydalı. Yazıyı okurken ne zamandır içmediğimi ve 2 gün önce aldığımı farkettim. Sade maden suyunun içine 1 dilim limon attım içiyorum şu an. Bir sonraki mesajımda sade maden suyu neden faydalı olduğunu paylaşacağım.


Şimdi küçük bir paylaşım sunuyorum...



Maden suyu evimizden asla eksik etmememiz gereken bir içecek... Güzellikten sağlığa kadar pek çok sırrı barındırıyor. Dünyaca ünlü Profesör Mehmet Öz, madensuyunun faydalarını şöyle sıralıyor;

-Her türlü sportif aktivitede terleme ile oluşan su ve mineral kaybını karşılar ve yorgunluğu hızla gideriyor.

-Büyüme çağında, hamilelikte ve yaşlılıkta artan mineral ihtiyacını (magnezyum, kalsiyum, flor ve sodyum gibi) karşılar.

-Cildin gerekli olan su ve mineral ihtiyacını da karşılayarak cilde gergin, pürüzsüz ve canlı bir görünüm veriyor.

-İçerdiği sülfat, bikarbonat iyonları sayesinde sindirim sistemi (mide ve bağırsaklar) ve boşaltım sistemi (böbrekler ve idrar yolları) fonksiyonlarını destekleyip sağlıklı kılıyor.

-Maden suyu cilde sürüldüğünde ise deriyi canlandırıp gençleştiriyor.

-Gençler, menopoz sonrası kadınlar ve ileri yaşlardakilerin günlük kalsiyum gereksinimlerini karşılıyor. Böylece güçlü kemik yapısının oluşması ve korunmasını sağlıyor.


_______ALINTIDIR_______
__________________
-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla