Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-08-2010, 11:14 AM   #30 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yüz kızarması

Tanyeri harika açıklamışsın. Daha iyi anlatılamazdı. Teşekkür ederim yazdıkların için.

Aynı etkileri ben de yaşıyorum. İlaç kullanımına kadar gitmedi benim çok şükür. Ama hakikaten tam da yazdığın gibi biriyle konuşmaktan utanan, kızaracağımı düşünen, konuşurken ateş basan ve kızardığımı anlayıp, bazen biri söylediğinde utanıp daha çok kızaran biriydim. Biriydim diyorum çünkü bunu daha önceden de paylaştım artık öyle değilim.

Kendiliğinden yok oldu. Ve bu zamanla dikkatimi çekmeye başladı. İletişimde yaşadığım sıkıntılar azaldı ve biriyle tanışmaya olan korkum azaldı. Çünkü kızarıcam endişesi üzerimden kalktı.

Bunun için özel olarak telkin almadım. Yani yüz kızarması telkinini dinlemedim. Forumda ücretsiz olarak sunulan suçluluk ve ego telkinlerinin etkisini gördüğüme inanıyorum. Çünkü hala listemde sabitler. Çok ciddi problemi olan arkadaşlarımız doktora başvuracaklardır tabii ki. Bunun dışında telkinlerle de destekleyebilirler. Ben faydasını gördüğüme inanıyorum. Bu arada forumdaki diğer paylaşımlar ve okuduğum kişisel gelişim kitaplarının da faydası olmuştur elbette.

Herkesin en hayırlı olacak şekilde bu ve diğer sorunlarını aşmasını dilerim.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla