Cevap: Olumsuz düşünen bir ailenin ferdi'yim bu zamana kadar aileme karşı hiç tavır almadım, alamadım. onlara dur demem gerektiği yerde sesimi bile çıkaramadım ve olayların gidişatını izlemekle kaldım. ben sadece kendi bünyemdeki bir rahatsızlıkla mücadele ettim ve başardım. ancak hayatımızdaki bu olumsuzlukların, onların bu olumsuz düşünceleriyle daha fazla can bularak bizi ayakları altına almasına karşı tek başıma mücadele etmek beni oldukça yıprattı. inan bana tek başına olmuyor.
ben duygusal bir insanım. belki sahip olduğum bu rahatsızlıktan belki de böyle yetiştirilmemden ötürü. bu nedenle ne zaman kendimi güçlü hissetmek istesem ve güzel olan şeyler araştırıp öğrenmek istesem, diğer tarafta annemle babamın günlük kavgalarını, bağırışlarını duymak bütün hevesimi kırıyor ve beni olumsuzluğa yöneltiyor. ne zaman biter bu kavgalar, ne zaman biter bu olumsuz düşünceler diye kara kara düşünüyorum. ve hep hayal ettiklerimle kalıyorum. istediğim beklediğim motiveyi enerjiyi aile ortamında bulamıyorum. aile hayatım resmen bir negatif düşünce merkezi haline dönüşmüş halde ve ben çöl ortasında resmen bir deniz kıyısı arıyorum. sonuç: serap görmekten öteye gidemedim.
burada yazmış olduğunuz onca olumlamayı yapmak, havada uçabilmeyi öğrenmek kadar zor geliyor bu durumlar karşısında. öyle çok istiyorum ki bütün bunları başarabilmeyi! ama ne zaman buna niyetlensem hep ailemin o öldürücü negatif enerjisine karşı maruz kalıyorum. ikiye karşı bir. ben sessiz sedasız onlar ise fırtınalar estiriyorlar.
çok mutsuzum ve beni terkeden sevgilimi çok özledim! keşke onunla başka şartlar altında çok daha güzel bir şekilde karşılaşsaydık ve ölümüne beraber olabilseydik. onu bile bu olumsuzluklar yüzünden kaybettiğime inanıyorum.
ne yapacağımı bilmiyorum :( Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |