14-02-2010, 05:49 PM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: MEVLANA VE MEDYOMLUK-1-TELEKİNEZİ Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Bu tarz konulara inancımı daha da pekiştiren çok güzel bir paylaşım oldu bu.Teşekkürler pinnko.Emeğine sağlık.. | Teşekkürler phantomm
Burada birlikte paylaşmaktan duyulan ortak sevincimizi dahada pekiştirdiğin için. Alıntı: Reyhani Nickli Üyeden Alıntı
...Örneğin şöhrete düşmek zorunda kalanlardan Yunus Emre Hz.leride şiirlerinde kendinden yüzyıllar sonra gelişen olayları anlattığı görülebilmektedir.Üzerlerinde bulunan harikulade hallere ulaşabilmek için tevazu hatta yokluk kapısını kullandıkları bilinmektedir...
Müsadenizle toparlamaya çalışırsam;Allah'tan ona razı olmanın dışında rızası için bile ısrar etmeyerek keşif,keramet ve hatta kemalat bile istemeyerek sadece onun verdiği vasıflara razı olanlar ondan memnun mutlu olanlar sevgisini kazanıp onlar için varlığı ile yokluğu bir olan harika hallere ulaşmışlardır.O da benim velilerim ekseri gizlidir çoğunu ancak ben bilirim demiştir.
Ayrıca kehf suresinde Hızır meselesi de şu an bahsettiğimiz konulara güzel bir örnek teşkil ediyor diye düşünüyorum.
Herkeze Mevlana Hazretlerinin sevgisinden sunup, Yunus babanın Hoşgörüsünden talep ediyorum.Saygılar. | Çok teşekkür ederim Reyhani.
Bu topraklarda yetişmiş o güzel insanlara bugünden,şimdiden bakmak
onları daha dingin,duru berrak görmek çok güzel.
O insanları kendimize ait hissetmek sanki beni daha güçlü kılıyor. Alıntı: seromoni Nickli Üyeden Alıntı
Çok ilginç olaylar..bunları ilk kez okuyorum.
Çok güzel paylaşımlar, teşekkürler pinnko 
Kur'an da belkısın tahtının gelişinin eşya nakline örnek olduğunu çok öncelerden okuduğumu hatırlıyorum. | Teşekkür ederim seromoni .
Evet doğru,söylediğin gibi bir çok örnek var.
Aslında biraz daha parapsikoloji literatürüne hakim olup onları
anlaşılabilir şekilde burada paylaşmak gerekiyor.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
| |