Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-10-2009, 07:42 PM   #12 (permalink)
renkli61
Üsteğmen

renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about
Standart Cevap: dönüşüm muhteşem olacak...

az önce düşündümde bide hayır deme telkini olsaymış diye.İnsanların en büyük sorunu bu hayır diyememe kanımca.Mesela ben bu hayır lafını bi türlü kullanamadığımdan mutsuz oluyorum...Bu cümleden herzaman mutsuz olduğum anlaşılmasın evde olmadığım sürece gayette mutluyum:Ddoğal yaşam alanımda yani(evde olunca takılcak kimse olmuyor da) galiba yine bi kararın eşiğindeyim çok garibim ya ikilemlerden bi türlü çıkamıyorum...ahh benim bu düşünce gücüm yok mu çekiyorum işte hayatıma...bu arada bu telkinlerin etkilerini baya görüyorum ne bilim beni mutsuz eden bir şey oluyorsa da bu fazla sürmüyor kendi kendime amann salla diyorum hep gülüyorum ne bulursam:Dgeçen gün garson içeceğimi getirdi çok gülümsemişim arkadaşım şaşırmış neden o kadar fazla gülümsedim diye ne bilim içimden geliyo:D aaa bide şu kilo sorunumu çözsem herkesin aksine bende kilo almaya çalışıyorum lakin bi türlü olmuyo:(:(bugün yine bi abi ne kadar zayıflamışın yemek yemiyor musun dedi sinir oluyorum bu soruya.Şöyle helalinden bi 52 olsaymışım...ne kadar çok konuşuyorum ben yaa

MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla