Cevap: telkin içinde ki sesler ayrilması şimdi gördüm bu mesajı bende müzisyenim yaklaşık 10 senelik müzik geçmişim var mzüik kulağam oldukça iyidir esntrumanda (gitar)çalıyorum...telkinleri 2 senedir dinlemekteyim.telkin içlerinde bazı sesleri bende duyuyorum zaman zaman sanırım ritim yüksek ve alçak sesle söylendiği için tek bi ritmde gitmiyor yani. bir aralar bu sitede sizin gibi çok şey söyleyen oldu yeni kaydolupta işte içinde allah yoktur sözü geçiyor işte 2. dakkanın bilmemneresinde falan die söyleyen bile oldu fakat sonra özür dilendi tabi öyle olmadığı o kısımda mutlu ol dendiği anlaşıldı...bahsedilen program ise sanırım adobe audution du. bu programla sesleri ayrıştırabilirsin diye düşünüyorum. dediğim gibi telkinleri 2 senedir dinliyorum sanırım dedikleriniz doruysa sex meşin olmam gerek şu an da sanırım :) ki yok öyle bişi herşey gayet düzgün telkinleri etkileride ortadadır.fakat çok aklınıza takılıyorsa bence o programla ayrıştırıp ortaya sunun üzerinde tartışmanın manası yok bence |