Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2009, 12:16 AM   #34 (permalink)
kinetix
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak

Alıntı:
gurbetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yaklasik iki yil once 'secret' diye bir kitap aldim ve zaman zaman kitabi karistirip biraktim cok ilgimi cekti aslinda ama bir turlu bitirememistim. Bir hafta once oglum havale gecirdi ve hastanede yatti ben de yaninda kaldim bu sure zarfinda kitabi bitirdim. Cok begendim. Aslinda hep bildigimiz ama israrla kabul etmek istemedigimiz kurallar oldugunu bir kez daha fark ettim. Kitapta da kuantum dusuncesinden bahsetmisti ve internete kuantum yazdim sizinle tanistim. Ulasabildigim olumlamalari uygulamaya calisiyorum.Cok ilgileniyorum ama acikcasi daha cok bilgiye ihtiyacim var.Yakinda cd leri ve Sanal Bey'in kitaplarini da alacagim.Umutluyum. Bu arada oglum su an cok saglikli. Oncelikle hedeflerim bes on kilo fazlam var onlari verecegim. Yurt disinda yasiyorum daha guzel yeni bir ev ve yurdumda bir ev istiyorum. Surekli bir isim yok zaman zaman olesiye calisiyorum, zaman zaman da aylarca calismiyorum. Bunun disindaki gercek hedeflerimi tam belirliyemiyorum henuz net degil kendime guvenemiyorum cok imkansiz gelen isteklerim var onlari da istemeye cesaret edemiyorum, sanirim hakkim olmdadigini dusunuyorum. Yazdiklarima yorum yaparsaniz sevinirim. Icimdeki gercek beni nasil bulabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
DEĞERLİ HOCAMIZ BİR CÜMLEYLE ÖZETLEMİŞ. ASLINDA BU SÖZÜN ÜZERİNE BİR SÖZ SÖYLEMEK İSTEMEM DOĞRUSU AMA; NAÇİZANE BİR KAÇ CÜMLE SOHBET OLSUN DİYE YAZMAK GELDİ İÇİMDEN.
OĞLUNUZ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM.
BİLİRSİNİZ; HERŞEY DÜŞÜNCEDE BAŞLAR DÜŞÜNCEDE BİTER. İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİ DE ODUR. BİR HAYALİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE DÜŞÜNCENİZDE O HEDEFİN BİTMİŞ HAYALİ OLMALI.
HEDEFLER NETLEŞTİRİLMELİ, BU KONUDA KARARLI OLUNMALI. AYAKLARIN YERE BASTIĞINDAN EMİN OLUNMALI. "KARARSIZLIK BİR DERYA BEN DE BİR GEMİ NEREYE ÜFÜRÜRLERSE ORAYA GİDERİM" TARZI YAKLAŞIMLARDAN ARINMALIDIR. AMACIMIZA BAŞKALARININ İYİLİĞİNİ DE KOYMALIYIZ Kİ; EVREN BUNA DAHA ÇABUK TEPKİ VERSİN.
SAYGI VE SELAMLARIMLA..
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla