24-06-2009, 03:12 PM
|
#1 (permalink)
|
Teğmen
Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: Muğla & İstanbul
Mesajlar: 26
Tesekkür: 92
34 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Rüyalar gerçek olursa.... Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı
şimdi aklıma gelen bi rüyayı anlatayım bundan 2 sene önce görmüştüm .1 hafta sonra da gerçeğini yaşadık... ben o zaman İstanbulda ikamet ediyordum. rüyamda bursadaki eltimin abisiyle evli olan benim de çok sevdiğim SEVİNÇ'i gördüm. SEVİNÇ çok acılar içindeydi,doğum yapıyordu,ama çok üzgündü herkes ... sevinç gerçektende 2 bebek bekliyordu,tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştı.ama ben onun doğum zamanını gerçekten bilmiyordum.bu benim için hatta ailemiz için çok acı bir zaman dilimiydi...çok güleryüzlü melek derler ya aynı öyleydi rahmetli...çünkü bebeklerini dünyaya getirdikten sonra kırmızı kurdelesi başında herşey gayet iyiyken birden beyin kanaması geçirip bitkisel hayata girmiş...bebklerinin biri oğlan biri kız..bebeğin birini göğsüne yatırmışlar belki geri döner umuduyla eltimin anlattığına göre gözünden yaş akmış ama yinede tepki verememiş...aynı anda hastanenin üst katında kayınpederi ağır hastalık kötü olandan yatıyormuş sevgili NEVZAT AMCA onuda kaybettik...aralarında sanırım 1 ay bile olmadı... benim genelde olumsuz rüyalarım gerçekleşiyor... |
Sevgili Akınyıldız, yazının sonuna genelde olumsuz rüyalrım gerçekleşiyor yorumunda bulunmuşsun fakat ölüm olumsuz bir şey değil. Herkes seçtiği ve olması gereken zamanda boyut değiştirir. Ölüm kelimesinin anlamı aslında yeniden yaratımdır. Neal Donald Walsch'ın bi kitabında ölüm ve doğum kelimelerinin yerine yeniden yaratım ifadesinin kullanılması gerektiği yazıyordu. Filanca (doğduğunda veya öldüğünde ) yeniden yaratıldı demeliyiz.
Ölüm aslında bu boyutta görevini tamamlamış ruhların boyut değiştirme, şekil değiştirme kavramına verilen isimdir. Ne yazık ki,birçokları zamanı geldiği için kendi rızasıyla ( bazıları bunun bilinçli olarak farkında olamasa da ) dünyadan ayrılma, dünyada tezahür eden bedeninden ayrılma durumunu ayrılık, acı, üzüntü ile bağdaştırdığı için olumsuz olarak nitelendiriyor.
"Herşey olması gerektiği gibi..." sözünü gerçekten kabul edip yaşadığımız an özgürlüğe, mutluluğa, koşulsuz sevgiye ilk adımımızı atmış olacağız. Tabi ki rüyalarımız da gerçek olacak;)
Sevgiler... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
Offline
| |