![]() |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... evrene tüm insanlara sevgi enerjisi göndermek güzel fikir bende katılıyorum. |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Alıntı:
|
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Ben de katılmak isterim bu çalışmalara :) (saati belirleyelim) shamanic in yorumundaki şu zaman olayı da gerçekten çok doğru geldi bana. "her zaman" ama "ne zaman"? Her zamansa olmasını istediğimiz şey şimdi de var geçmişte de vardı ama biz yakın zamanda olmasını sitiyoruz. Dinlediğim ve yaptığım olumlamalarda bir aşamalılık var günden güne daha gibi ifadeler çok kullanılıyor. olmasını istedikleriniz ile şimdiki sahip olduklarınınz arasında öok büyük fark varsa bunu yavaş yavaş kapandığını görüceksiniz ve hedefe adım adım yaklaşacaksınız. Küçük hedefler, büyük hedeflerinize ulaşmak için gerekli adımlar. Büyük hedeflerse küçük hedefleri başarıyla tamamlamak için güç kaynağımızdır. |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Evet zaman meselesi çok önemli sweet katılıyorum... |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... kesinlikle ben de katiliyorum. Grup olarak calisma yapilirsa cok daha etkili olacagini dusunuyorum. Bir zaman belirlesekte yapsak en kisa zamanda, ben her turlu sizlerle beraberim. Tesekkurler katkilarinizdan dolayi. Saglikli ve refah dolu gunler . |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... tamam yapalım tabi ama nasıl bir çalışma olacak, ne şekilde olacak?.. Daha önce böyle birşey yapmadım, bilgili olan arkadaşlarımız yardım edebilirler... |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... sesli meditasyon olarak hazırlansa her akşam aynı saatte o meditasyonu yapıp enerji göndersek çok güzel olur ama meditasyonu nasıl hazırlarız onu bilmiyorum. |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Hımmm, meditasyon olarak yapalım öyle mi?.. Ne diyorsunuz arkadaşlar hepinizin katılmasını bekliyorum inşallah çok güzel bir çalışma olacak. :)) Güneşim teşekkürler... |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Merhaba Nlg, Toplu olumlamalarda ben de varım, ayrıca düşünceleriniz çok güzel, yaydığı frekanslar ya da düşünce düzeyi ne olursa olsun insanların biraraya gelerek meditasyon, dua ya da olumlamalarda biraraya gelmeleri sonucunda güzel şeyler oluyor gerçekten... Ya da o insanların hayatına onları ilerletecek deneyimler çekilebiliyor...Bunu rutin bir şekilde tasarlayacaksak haber verebilirmisiniz, Hoşçakalın... |
Cevap: Hayatımızda bolluk-bereket-zenginlik oluşturma... Benim yıldızlı gökyüzüm... Ben Londra da yasiyorum. Buranin saatine gore ayarlayabilirim kendimi. en kisa zamanda bunu ayarlayabilirsek cok sevinirim hepimizin adina. Sevgili smanich bize onderlik edermisiniz acaba. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM. |