Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=182)
-   -   FOREKS ZENGINLIĞE AÇILAN KAPI MI? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614188)

Turhan 22-07-2010 10:16 AM

FOREKS ZENGINLIĞE AÇILAN KAPI MI?

Merhaba arkadaşlar bir süredir yoktum.

Şu aralar radyolarda bile çıkmaya başladı foreks şirketleri foreks reklamları yakında televizyonlarda da para içinde yüzen adam reklamları görürüz :)
Peki forekste para kazanmak gerçekten bu kadar kolaymı? EVET. Kaybetmek kadar KOLAY.

Yıllar önce Beyoğlunda bir cafe açan bir arkadaşıma "neden cafe?" dedim. "Elimdeki para ile yapabileceğim en iyi iş bu. Küçük parayla başka iş yapamazdım yapsamda burda kazandığımız ancak 10 da birini kazanırdım" dedi.

Foreksle sadece 25-50$ lık alım satım yapıp bir günde 50-100$ kazanabilirsiniz. Ama aynı şekilde kaybedebilirsinizde.

Herhangi bir firmayı temsil etmediğim için şu yada bununla çalışın demiyorum çeşitli forumlardan güvenilir bulduığunuz ve bütçenizin yettiği bir firma bulun. Önce en az bir ay sadece deneme hesabı kullanın ve para kaybetmenin ne kadar kolay olduğunu görün.

Size indikatör robot sinyal makinesi diye satılan şeylere rağbet etmeyin ama bedava bulursanız deneme hesabında nasıl boş şeyler olduklarına bir bakın. Nasıl, nekadar kolay para kaybedileceğini öğrendikten sonra ( ilk birkaç günde paranızı katlayabilir ve "ne kaybetmesi gerçek hesapla oynasaydım hayatım kurtulmuştu ben bu iş için yaratılmışım" diye düşünebilirsiniz sakin olun devam edin kaybettiğinizi göreceksiniz) bir ay daha nasıl kazanacağınızı öğrenmeye harcayın hırslarınızdan arınmayı soğukkanlı olmayı kendinizi frenlemeyi öğrenmeyi başardığınızda tabiki teknik eğitimler için bol bol da okuyarak para kazanmaya hazırsınız.

Konu ile ilgilenecek arkadaşlar ayrıca yeni başladığım
Turhan
blogumdanda daha ayrıntılı bilgi alabilirler. Turhan

RenaC 22-07-2010 11:40 AM

Cevap: FOREKS ZENGINLIĞE AÇILAN KAPI MI?

Bence forex fasa fiso.Çok içli dışlı olman gerekiyor borsa ile.Buda bana göre değil zaten.

Turhan 22-07-2010 12:02 PM

Zaten başta da dediğimiz gibi bol bol okumak gerekiyor ama bilgi ve küçük bir sermeye ile yapılabilecek bir iş. yeterli, bilgi olmadan paranı havaya atmakla aynı şey. Hem bilginizi sınamak için deneme hesapları da var. Yani tamam ben oldum deyip direk paranızı koymuyorsunuz önce deniyorsunuz nasıl kaybedileceğini, kazanılacağını görüyorsunuz. Deneme hesabında hem okuduklarınızı uygulayıp hem tecrübenizi arttırdıktan sonra gerçek hesap kullanmaya başlayın derim.

RenaC 22-07-2010 12:07 PM

Valla bende üye olmuştum buraya ne nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum.biraz kurcaladım siteyi baktım bana göre değil bıraktım.1 ay sonra bi kadın aradı forex müşteri hizmetleri.Bir sürü şey söyledi ben size yardımcı olacağım,gelin şöyle yapalım gelin böyle yapalım diye.Yooooook dedim öğrenci adamı batırmayın dedim :) Kadını zor ikna ettim valla ya :D

karavan 26-07-2010 08:31 PM

Bu konularla ilgilenenlerin hep büyük oynadıkları ve küçük yatırımcının tek şansının kaybetmek olduğunu biliyyorum sadece.
Sistemin tek kuralı var.
Küçük yatırımcıyı bitirmek.

arca 28-07-2010 10:30 PM

Evet karavan sana katılıyorum limitin azsa eriyip bitiyorsun bence bilgi sabır ve çok paran yoksa girmemelisin. Hırsını frenleyemiyorsun kaybettikçe daha çok para yatırıyorsun v batıyorsun. Sakın sakın deneme hesabını bile kullanmayın derim..

Turhan 01-08-2010 12:48 PM

Merhaba,

Evet bir arkadaşım "böyle işler adama evi arabayı sattırır sakın bulaşma" demişti. Bulaştım daha evi arabayı satmadım, dedikleri kadarda kazanmadım ama hırsını frenleyebilirsen bir günde koyduğumun iki katını alacam (ki bu mümkün ama bunu devamlı yapabilen babayiğit görmemiş daha bu piyaslar) bir gün paranı ikiye katlıyorsan diğer gün çok büyük bir kısmını kaybediyorsun. Bilgi ve otokontrol çok önemli sermaye o kadar önemli değil. 100$ la girip ayda 200$ kazanabilirsin yada 500$ ama ben iki günde 500$ kazanacağım diyorsan o zsman iki gün içinde koyduğun bütün parayı kaybedeceksin demektir bu.

tolgaasya 01-08-2010 02:46 PM

Blogunuzu inceledim, öncelikle elinize sağlık. Foreks ciddi bir bilgi ve bir o kadar deneyim gerektiriyor. Tabiki zaman ayırmak ta önemli. İlgilenecek arkadaşlara kolay gelsin diyorum...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 AM.