Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=182)
-   -   Değişik Zenginlik İmgeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=612680)

kinetix 17-05-2010 12:54 PM

Değişik Zenginlik İmgeleri
 
Elinize bir bardak ve bir paket süt alın ya da imgeleyin. Bardağı sonuna kadar doldurun. Taşma noktasına gelince seyretmeye başlayın ve bundan keyif alabilirseniz çalışmanız daha iyi olacaktır. Bardağı biraz eksiltmek için sütü için ve hemen üzerine paketten ekleyin. Yeniden taşma noktasına gelene kadar doldurun. Bu çalışmayı dilediğiniz kadar yapın. İsterseniz süt yerine meyve suyu hatta çeşme suyu da kullanabilirsiniz. Süt beyaz renkte olduğundan akılda daha çok kalır diye düşündüm.

Bu çalışmayı bitirirken yine bardağı doldurarak bitirin, onu dolu olarak yerine kaldırın ya da öyle imgeleyin. Hiç bir zaman boş ve eksik bir şekilde yerine koymayın.

Bu bilinçaltınıza verilecek güzel bir bolluk mesajıdır. Eksilmediğini ve her zaman doluluğun vereceği hazzı yaşayabilmeniz için basit ama anlamlı bir deneydir. Bunu parasal sorunlar için kendinize uyarlayabilirseniz harika sonuçlar görebilirsiniz. Basit ama gerçek sır bardağı dolu görmeye çalışmakta yatıyorgirlhaha

Faydalı olması dileklerimle sağlıcakla kalın..

kinetix 17-05-2010 06:58 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747318)
Güzel deney net senin paylaşımlarını çok beğeniyorum.İmgeli çok hoş bizimle böyle imgeleri paylaşırsan sevinirim :)

Teşekkür ederim Ezeli Nur beğendiğini ifade etmen, çok güzel ve olumlu düşüncelerin olduğunu gösteriyor.

Bu bölümü zenginlik imgeleri için açtım ve herkes bildiği teknikleri yazarlarsa güzel bir paylaşım olabilir burada. Şu an hatırlayamadığım ama bir çok bildiğim imgelem çalışmalarım olmuştu. Şunu söyleyebilirim, bir kişinin işine yarayan imge başka birisinin işine yaramayabilir. Bu nedenle herkes en çok işine yarayan metotlarla çalışmalı.

Hatırladıklarımı sizler için buraya yazacağım music45

kinetix 17-05-2010 08:33 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
Borç batağına maruz kalmamak için birkaç naçizane tavsiye kabul buyurursanız tabi ki;

*Sinirlilik, agresiflik, başkalarında kabahat bularak rahatlamak gibi huylar kesinlikle bırakılmalıdır. Zira bu şekilde maddi refah sağlanamayacağı gibi, durumu çok çok iyi olanları bile çıkmazlara sokabilir. İmgelemeyi etkin kullanabilmek için ruh sağlığının yerinde ve ılımlı bir yapıda olmak her zaman bir artıdır. Bu mümkündür ve ufkunuzu bir sıkıntınız için sınırlamayın daha geniş düşünün.

*Bir günde zengin olunmaz bir günde fakir olunmaz. Siz neye karar verdiniz? Ne olacaksınız? Gereken sabır sizde mevcut, yeter ki karar verin.

*Bol bol su için, vücudunuz forma girecektir. En azından günde 6 bardak su için.

*Sabahları kalkın, öğleye doğru kalkmak ya da geceleri oturup gündüzleri uyumak sizi ve etrafınızdaki insanları sıkıntıya sokar.

İşsizim diyerek gündüzleri yatmayın, saatinizi erken bir saate kurun ve kalkın, kahvaltınızı yapıp evden çıkın. İşe gidenlerle beraber yürüyün gidin. Bilinçaltınız buna kanacak ve iş sizi kendisi bulacaktır.

*İmkanınız varsa yürüyüş yapın, hatta mümkünse her sabah 15 dakika koşun. Vücudun bağışıklık sistemi her türlü hastalığa karşı dirençli olacaktır ve dolaşım gittikçe açılacaktır.

*Borçlu olan birçok insan eksi hesabını düşünür ve eksilttikçe eksiltir olanı bitirir tüketir yok eder. Maaş gelmeden bir gün önce bitmiştir. Çünkü eksiltmeye yönelik düz mantık devrededir. Çekilen krediler bir öncekinden iki kat daha bitirici ve tüketicidir.

Para verirken eksildiğini hissetmeyin. Verirken bir şeyi tamamlamakta olduğunuzu farkedin. İşte gitti param, tüh yine harcadım, bu borç ne zaman bitecek gibi ifadeleri içsel olarak yaşamayın. Göreceli ve kademeli olarak yatırım yapın, bu yatırım artıya öncelikle borçlarınızı bitirmekle meydana gelecektir. Zaman ve sabırla ve içsel sükunetle bunu yapmak mümkündür.

Faydalı olması dileklerimle ..

inferius 17-05-2010 10:52 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
vay beee bu yöntem çok hoşuma gitti..hemde acayip sütsedim üşenmesen kalkıp dolaptan buz gibi sütü dayıycam ağzıma :D
bunu uygulıycam kardiş sağolasın f678h

kinetix 18-05-2010 01:16 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
Beyaz Bir Oda Ve Mutlu Olmak

Beyaz renk depresyona ve mutsuzluğa iyi gelir. Bilinçaltı temizlik duyguları ile dolabilir bu şekilde.

Kendinizi bembeyaz ve geniş bir odanın içerisinde, üzerinizde kar beyazı bir elbiselerle rahatlık ve huzur içerisinde dinleniyorken düşünün. Mis gibi bir kokunun kapladığı bu oda sizindir, serbestçe dinlenebilirsiniz. İstediğiniz zaman bu odaya gelebilir, istediğinizde geri dönebilirsiniz.

Şimdi duvarları inceleyin. Yakından bakın, ne kadar da temiz duruyor. Hiç bir leke yok ve ışıl ışıl. Üzerinizdeki elbiselerden çok memnunsunuz ve içerisinde çok rahatsınız. Bir koltuğa oturuyor ve hoşnutluk içinde dinleniyorsunuz.

Bu odada hiç kimse sizi rahatsız edemez. Çünkü sadece size aittir. Bu odada pozitif enerji ile kalabilir, kendine güven kazanabilir veya istediğiniz bir koşul için kullanabilirsiniz.

inferius 18-05-2010 01:51 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
bembeyaz bir odada bembeyaz koltukta süt doldurup içtiğimi imgeledim....nasıl bir taşta iki kuş vurabilmişmiyimdir acep? ::)

prenses1 18-05-2010 02:45 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
paylaşım için teşekkür ederim

kinetix 18-05-2010 06:35 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747394)
Paylaşımlarını dosyalarım arasına alıyorum.Supersin teşekkürler.

Rica ederim çok naziksiniz

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747488)
bembeyaz bir odada bembeyaz koltukta süt doldurup içtiğimi imgeledim....nasıl bir taşta iki kuş vurabilmişmiyimdir acep? ::)

Ben kendimi pamuk tarlasında kedi gibi yuvarlandığımı düşünüyorum sevincli

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747496)
paylaşım için teşekkür ederim

Ben de teşekkür ederim sizlerin de paylaşımlarınızı beklerim.

arca 18-05-2010 08:12 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
Paylaşımın için sağol Net

doris 18-05-2010 09:03 PM

Cevap: Değişik Zenginlik İmgeleri
 
ay ne güzel paylaşımlar bunlar .. çok mutlu oldum.. iyiki varsınız.. :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.