![]() |
Acıların Tadındayım - Cankan Acıların Tadındayım - Cankan Ben bir yaprak dalıyım, suyum sensin yarim Damlada bana canlanayım yoksa kötü olur halim Haykırsamda yine olmaz haykırmasam da gönül durmaz Vakit geçmez sensiz olmaz ihtiyacım var sana Senden başka gülü tatmam tutsam ellerini hiç bırakmam Ecel gelse yine kaçmam ihtiyacım var sana Yine al beni savur duvardan duvarlara vur Hasretim sana deli gibi bu kalp tanımıyor ne gurur ne de Onur Hadi al beni ne olur yokluğun yerden yere vurur Bedenim sana erir gibi bu kalp tanımıyor ne gurur ne de Onur İmkansızlar değil mi beni sana ve buraya bağlayan Söylemeyi isteyipte söyleyemediğim sözcükler değilmi Seni bana vazgeçilmez kılan Karanlığın ötesinde kaybolmuş ışık değilmisin sen Hiç beklemediğim bir an Hayal gibi karşıma çıkan değilmisin sen Sesini duymasam da Yüzünü görmesem de Sendeyim, senin bildiğin yerdeyim Kapatsalar bütün ışıkları Çekseler yüzüme bütün perdeleri Ben burdayım . senin için gülüm Senin için çile çekmenin Acı çekmenin Darbe yemenin tadındayım Senden haber almazsam sana ulaşamazsam Yıkılırım ben buna inan Sana ihtiyacım var Senden başka kimim var sensiz halim yaman Sen orada ben burada uçurumlar etrafta Kuşatsada dört bir yandan Yine sana gelirim yine seni bilirim Senden başkası haram Söyleyen : Cankan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM. |