![]() |
Ara - İzzet Yıldızhan Ara - İzzet Yıldızhan Yazdım senin ismini kaldırımlara Göremedim desen bile Son bir ara Çizdim senin resmini Aya ve yıldızlara Güneş sildi desem de Ne olur bir ara Bir ara, bir ara, bir arasana Özlüyorum seni ben, ne olur bir ara Ölüyorum sana ben, ne olur bir ara Yazdım aşkımı kalemle kağıtlara İnanmazsan bir kez bak Bu sayfalara Dünyalar benim olsa Değişmem sana Denizleri aşsan bile Son bir ara Bir ara, bir ara, bir arasana Özlüyorum seni ben, ne olur bir ara Ölüyorum sana ben, ne olur bir ara Bir ara. bestesi var 05435077714 Dedim sen Gözlerim kapalı dedim sen Kalbimin ateşisin bunu da bilesen Her zaman içimde bir gülsün Solmazsın hep sen Haykırdım her zaman Yine sen, dedim sen Uyandım uykuda karşımda sen Yüzümü yıkadım, aynada dedim sen Aya gitsen seni sevirem bilesen İnat etme bana dedim sen, yine de sen Bak karşında ağlayan bir gariban O da taşıyor inan Kalbinde bir can Ne oldu da koptun Sen bu aşıktan İnan ki hep dedim sen Yine de sen Söyleyen : İzzet Yıldızhan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 PM. |