![]() |
Albüm Özetleri - İsmail YK Albüm Özetleri - İsmail YK Cicilerini Hadi kaldır kaldır ellerini Göster göster cicilerini Eğer göstermiyeceksen Ya niye niye geldin söyle niye Şekerim Of şekerim benim Sizi kıtlarım yerim Of of yarim yarim Dayanamam yandım bittim Eskisi gibi Beni eskisi gibi al koynuna Sımsıcak nefesinle gel sokul bana Bombabomba.com Www.bombabomba.com 90 60 90 Vücüdum var Doya doya bitmez tadım var Kendime arkadaş arıyorum Aradığım bana uyacak dediğimi yapacak Allah belanı versin Beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin yar Gıcık şey [amman;] Amman ruju muju akarmış Amman öyle böyle olmazmış Amman inadına yaparmış Amman amman Git hadi git Git hadi git istemiyorsan Git hadi git hiç sevmiyorsan Hap gibi içerim Bak şimdi Hap gibi içerim ben seni vay vay vay vay Kaptım seni kafeste fıstık gibi yar yar yar yar Bu şarkının sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok Bu şarkının ne yazık ki bestesi yok İstemiyorum seni Vur, vur hadi vur bir kere daha vur Ne anlar yaralı can istersen iki vur Bir zamanlar bebeğimdin, sevdiğimdin, herşeyimdin En çok bağlandığım, inandığım aşk sendin Of ne parça bu Of of ne parça ya bu Erkekler bak kudurdu Buralar toz duman oldu Oo yavrum zilli Seviyorum Seviyorum her şeyim sensin Vazgeçemem beni sen bilirsin Oley Oley hey hey oley oleya Oley oley oley oley oleya Söyleyen : İsmail YK |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:47 PM. |