![]() |
değişim sizlerdeki değişimi merak ediyorum. bende bundan bir süre önce 21 gün kuralı diye bir şey vardı ...onu uygulamaya çalıştım...daha 21 gün olmadan etkisini gördüm hemde çalışmadan..yani telkin çalışmadan çok kısa sürede ama eski zamanın etkisi vardı daha hala süre üzerimde ... bence tamamen geçmiş zamanı üzerimizden atabiliriz ama düşünceleri eyleme geçirerek.. işte size soruyorum telkinlerden sonra düşünceleri değişipte eyleme geçirenleri merak ediyorum..bizimle paylaşın lütfen |
Cevap: değişim ÖnceLikLe Merhaba; Ben 1 Hafta İçerisinde Erken ve Dinç Uyanma TeLkinini DinLemiştim Gerçekten Çok Etkisi Gördüm Sabah Çok Dinç KaLkyodum.Ve Sanki Çok Uzun Uyumuş Gibi GeLiyordu.ßu Hafta İçinde DinLeyemediğim İçin Sabah ßiraz Yine Erken KaLkıyorum Ama İnanın Uykumu aLamadan Ve Hiçde Dinç oLmadan Uyanıyorum. |
Cevap: değişim Gerçekten Allah çok güzel yaratmış bizi... Bilinçaltı çok güzel algılıyor,hem de hiç yanılmadan...... |
Cevap: değişim Alıntı:
|
Cevap: değişim Merhaba. Bu siteye üye olduğum tarihte beni çok etkileyen bir olay olmuştu. Kendimi sürekli suçluyordum. Fena halde kızgındım. O olay hakkında ve diğer olaylar hakkında kendimi suçlamıyorum artık. İnsanların gözlerine rahatlıkla bakabiliyorum. Tüm gün bilgisayar başında olduğum için duruşum bozulmuştu. Artık öyle bir problemim yok. Dingin hissediyorum.:) Sesim daha net çıkıyor. Durduk yerde kimin ne düşüneceğini umursamadan sırf o anki duygusal durumumu değiştirmek için gülümseyebiliyorum. Aklıma bunlar geliyor şimdilik. Sevgiyle kalın.:) |
Cevap: değişim Merhaba Arkadaşlar.. Ben 1 aydan fazladır dinliyorum telkinleri ... İlk başlarda sadece ego ve suçluluk dinledim 1 aydır, sonra son 1 haftadır kendine güveni dinliyorum. Bende sadece fiziksel etkiler oldu galiba yani mide bulantısı , bel, sırt ağrısı falan vs.. Başka bişi hissetmedim. Öle nereden geldiğini bilmediğim mutluluk yada nebileyim duygularımda yada hayatımda bi değişiklik yok gibi , günlük te tutuyorum, etkilerini yazayım diye sanki hep aynı olduğum yerde sayıyorum yani ne eskisinden daha iyiyiym nede kötüyüm. olduğum yerde duruyorum. ben sadece gece uyurken sabaha kadar dinleyebiliyorum.. günde 8 saati dolduramıyorum .. ondan mıdır acaba ? bilen var mı? dusun2 |
Cevap: değişim ben her boş vaktimde dinliyorum.zorlamıyorum pek kendimi umarımda doğru yapıyorumdur sevgiyle kaliyide geliyor.yemek ütü yaparken iyigeliyor.daha yeniyim ama gidişat iyi. |
Cevap: değişim Ben dha yeni başadım daha bir hafta olmadı birkaç günden beri dinliyorum, etkileri hissetmeye başladım ama tam olarak olumlu değil yani olumsuz olarak , bel sırt ağrılarım oluyor, bilinçaltımda biras önceki olumsuzlukları fark ediyorum ama tam olarak bi iyileşme yok şu an.. Sizce daha nekadar süredir bu telkinlere devam etmeliyim, iyice etkisini göstersin istiyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:41 PM. |