| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Yaşam Koçluğu VARSAYIMLARI SORGULAMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cevabınız için çok teşekkürler bir problemim var.kendime bunu açık açık soruyorum.sorularım ve cevablarım arkasından şüpheye düşüyor acabamı diyorum.tarafsızmıyım eksik soru veya daha değişik bir şekildemi sormam gerekirdi,cevab bu değilse benim aklıma neden başka soru gelmiyor bu ise yüksek benliğim bunu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçluğu telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçluğu nerededir kimdir Yaşam Koçluğu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçluğu hipnoz Yaşam Koçluğu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçluğu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçluğu kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() cevabınız için çok teşekkürler bir problemim var.kendime bunu açık açık soruyorum.sorularım ve cevablarım arkasından şüpheye düşüyor acabamı diyorum.tarafsızmıyım eksik soru veya daha değişik bir şekildemi sormam gerekirdi,cevab bu değilse benim aklıma neden başka soru gelmiyor bu ise yüksek benliğim bunu tarafızmı cevapladı yoksa cevab geldide farkınamı varamadım.veya farketiğim yanlış cevab olabilir mi diye çelişkiye düşüyorum.tabi sorunun temel noktasını nadirende çözsemde genelikle çözemiyorum evet kurslarınızı biliyorum sitenize girdim.dolaştım çok güzeldi ama eğitimlere katılmam şu an imkansız çünki annem biraz rahatsız onunla ilgilenmek zorundayım. şu an takıldığım erteme duygum yapacağım dediğim şeyi (eminimki ben erteliyorum) mani çıkıyor ve olmuyor aynı şekilde güzel giden bir işim bu el işi iş yaşantım özel hayatım hiç farketmyor aniden ters oluyor bunuda ben yapıyorum farkındayım araştıryor cevaplıyorum ama sorun çözülmediği için doğru sorular olmadığını anlıyorum tekrar gösterdiğiniz yol için teşekkürler saygılar
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kocluk, sorular, varsayimlar |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Yaşam Koçluğu VARSAYIMLARI SORGULAMAK Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız cevabınız için çok teşekkürler bir problemim var.kendime bunu açık açık soruyorum.sorularım ve cevablarım arkasından şüpheye düşüyor acabamı diyorum.tarafsızmıyım eksik soru veya daha değişik bir şekildemi sormam gerekirdi,cevab bu değilse benim aklıma neden başka soru gelmiyor bu ise yüksek benliğim bunu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçluğu telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçluğu nerededir kimdir Yaşam Koçluğu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçluğu hipnoz Yaşam Koçluğu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçluğu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçluğu kuantum düşünce kitap haberi