![]() |
Cevap: Detaylı Nasıl Hayal kurabilirim? Bunu yapabilmek için kendinize zaman ayırmanız lazım örneğin gözlerinizi kapatın ve olmak istediğiniz en güzel yeri seçin derin bir nefes alın burnunuzdan tutun ve ağzınızdan bırakın bunu 10 kez yapın önce beyninizi boşaltın kaslarınızın tamamen beyninizle orantılı bir şekilde rahatladığını hissedin daha sonra beyniniz boşken hayal kurmayı deneyin birde inanın işe yarayacaktır. Sevgiler. |
Cevap: Detaylı Nasıl Hayal kurabilirim? valla asicim çok güzel anlatmışsın. eline diline yüreğine sağlık canım benim. |
Cevap: Detaylı Nasıl Hayal kurabilirim? Alıntı:
Çok Saol Süper Bi' Taktikmiş Denedim Acayip Oldu yrl78 |
Cevap: Detaylı Nasıl Hayal kurabilirim? Benimde imgelemede odaklanma sorunum var. :( Biraz daha geliştiğimi hissediyorum ama hala tam hayal kuramıyorum, en güzel yerde bazen donuyorum, yada aklıma başka şeyler geliyor, konsantre olamıyorum. Neden böyle oluyor?.. :( |
Cevap: Detaylı Nasıl Hayal kurabilirim? Alıntı:
imgelemede donuyorum yada aklım başka yere kayıyor diyorsunya olsun olumsuzluğa kapılmayan tekrar kaldığın yerden devam et.ben bunu böyle aştım. ışıkla kal |
Cevap: Detaylı Nasıl Hayal kurabilirim? Ben çok hayal kurarım. Bazen topluluk içinde hayallere dalıyorum. Sonra kendimi sırıtırken buluyorum. Etrafta beni gülerken gören insanlara da rezil oluyorum tabi ki. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 AM. |