![]() |
Bilinçaltı Öykülerim Ben öykü yazarken aklıma ne gelirse uyduruyorum.Yani öykü denmez pek.Yazma terapisi gibi uydurma şeyler.Gerçekte varolmayan ilgisiz alakasız. hismiley http://images.google.com.tr/images?q...8f30aabd63.jpg her gün mısır Güneşe doğru parıldayan gözlerle baktı Gözü kamaştı Birazdan ateş yaktığı kaynattığı mısırları ayıracaktı Mısırlar daha çabuk pişmişti sanki Sıcağında bunda etkisi olabilir miydi? Bahçede hep gül ağacı vardı... Her gün bıkmıştı mısır pişirmekten Bugün değişiklik olsun dedi Gülü kopardı kazana attı İçine neşe doldu farklı bir şey yapmıştı Her gün mısır hep mısır Çocuklar gibi sevindi Yasak bir şey yapar gibi koşundu Birazdan anası geldi bağdan Her zaman yaptığı gibi mısırlara baktı Şöyle bir karıştırdı Mısırın içinde gül görünce E be evladım şimdi biz ne yiyeceğiz Söylendi söylendi söylendi Bugün farklı bir şey yapalım istedim Gül reçelli mısır yiyelim HER GÜN MISIR HER GÜN MISIR NEREYE KADAR Tadı fena olmamıştı Kardeşleride yediler bu farklı mısırı Toz şeker bitmişti ancak Hayat devam ediyordu Güneş parlıyordu Aynı güneş Mısırda Piramitleri Parlatırken Gül reçeli ile karışan kaynamış mısırı haşlıyordu Ay dede o gece farklı gülümsüyordu Kahkahalar ile gülüyordu Atakan Sönmez |
Bilinçaltı Öykülerim Efenim.. Huriye hn kocasını anahaberde bir kuyudan çıkarken miyavlarken görünce şaşırmış. sadanim tuh788http://images.google.com.tr/images?q...eha_muhtar.jpgOlayın aslı şöyle imiş. Bir gün bir adam yolda gidiyormuş. blissy Gitmiş gitmiş. 8977 Bir çukura düşmüş. şaşkın Gel zaman git zaman bir gün geçmiş. terli345 Ses seda yokmuş.Öğlenleri Seda Sayan izleyen çokmuş.Tülinle Caner halen barışmamışlarmış. sung66 O da seslenmiş.Ancak kimse yanit vermemiş bu seslenişine.. 12389 İnsanlarin işi gücü başindan aşkinmiş. >:( Sonra adamın aklına kötü şeyler gelmiş.Ya bu çukurda kalırsam diye. şaşkın Bu düşünceler aklına gelince meditasyon yapmış bağdaş kurmuş. u859 Kedi gibi miyavlamya başlamış. gulensmiley Bu kedi gibi miyavlayınca birden yukarıda hareketlenme olmuş. İtfaiye gelmiş.Şhow haber gelmiş.Çukura düşen kediyi kurtaran itfaiyeyi çekmek için. Sonra kuyuya inen itfaiyeci.. Adamı gürünce şaşırmış. tuh788 -Tüh Allah Müstakını versin be adam kedi gibi ne miyavlarsın bizde habercilere haber verdik o kadar.. tuh788 İşte bunun üzerine mahçup olan bizim efendi kuyudan çıkarken habercilere ayıp olmasın diye miyavlamış.. Miyaaav diye.. sadanim Atakan Sönmez |
Bilinçaltı Öykülerim Kucaksi felsefesi Ellerimi iki yana açıp yolda öyle yürümemi tembihledi MASTER İM.. Eger oyle yurursen bu sevgi aliyorum tum dunyayi kucakliyorum demekmis. Bu yontemin adi nedir diye sordum. Eft mi nlp mi reikimi caksi mi jukşi mi??? Dedi ki bu yontemin adi kucaksi.. Hint kokenli imis... Bende kollarimi actim boyle oyle yurudum meydanda.. Boylece tum negatif enerjilerimden arinacaktim. Ancak insanlar garip garip bakiyorlardi... Bir bey yanima yaklasip.. -Kucaksi yapiyorsunuz galiba? Dedi.. Evet dedim bu hint kokenli bir felsefe.. Boole kollarinizi aciyorsunuz..Sevgi alirim enerji ile birim anlamina geliyor.. -Naparsiniz kimse anlamiyor boyle felsefelerden dedi adam.. O sirada meydanda benim gibi 50 kisilik bir grubun yurudugunu gordum.. t678 İste kucaksi grubu geliyordu.. Hepsi kollarini iki yana acmisti. Kosar adimlarla yaklastim.Bende onlara katildim.. Biraz once kucaksi felsefesini uygularken salak gibi hissetmistim kendimi Oysa simdi 50 kisiydik.Kollarimizi booole ucak gibi acmistik.. Gurur ile yuruyorduk.. Taksim Meydani herkes bize hayranlik ile bakiyordu.. İste yeni hint felsefesi.. Mediatif Kucaksi felsefesi... Yoksa asil onemli olan bir gruba ait mi olmakti. Felsefeler hikayemiydi Kim bilir??? Atakan Sönmez |
Bilinçaltı Öykülerim Sabahları Refik bey ilk iş bahçesini sularmış. blook Sularken bahçeyi minik bir kurt görmüş. O kurtuda sulamış... Gel zaman git zaman kurt alışmış her gün duş almaya. Refik bey ne zaman bahçeyi sulasa bu kurt hızla suyun olduğu yere gelirmiş. Kurt artık medenileşmiş.Zamanla bu bahçeden ayrılmaya karar vermiş. sung66 Kimse onu anlamıyormuş. sadanim Kendisi gibi medeni olan her sabah duş alan kurtların iğrenilmediği saygı duyulduğu bir yer bulacakmış. dusun Bu öyle bir yermiş ki kurtlar el üstünde tutuluyormuş. 25889 Yolda yürürken kendisini yakalamışlar. Fear Factor yarışmasına götürmüşler. Yinede minik kurt sevinmiş. 12389 En azından ben medeni bir kurtum. 12389 Ne kadar saygı görüyorum yarışmacılar burada bizi çok seviyorlar.Ne güzel demiş. neseli56 Atakan Sönmez |
Bilinçaltı Öykülerim Mısır Dünyanin iki ucu varmış. Bir ucu doğu bir ucu batı. Batı ucundakiler doğuya kaymışlar. Deprem olmuş Yer çatlamış Gök patlamış Mısır dökülmüş gökten Dinazorlarda açıkgöz ya http://images.google.com.tr/images?q...lociraptor.jpgYemiş yemiş bitirmiş Boğazlarına takılınca gebermişler ağla Böcekler mısırları yemiş http://images.google.com.tr/images?q...s.com/ants.gif Ancak minik minik yemişler Onlara bir şeycikler olmamış Sonra insanlar gelmiş dünyaya http://images.google.com.tr/images?q...lk-insan-1.jpg Onlara mısır kalmamış böceklerden Hani bana hani bana demişler t678 Onlarada ateşi bulmak düşmüş s456 Lastik tekeri bulmuşlar Yakmışlar tekeri teker yanmış Ortalık kokmuş Daha sonra suçluluk duygusunu keşfetmişler http://images.google.com.tr/images?q.../depresif2.jpg Herkes onlari manipule etmiş Daha doğrusu birbirlerini korkutmuşlar Hmmm halin fena 12389 Lastik gibi yanarsin demişler Lastik olmaktansa iyisimi bakalim demiş Nerde bu yer bu gök tasa Mısırda piramit yapmışlar http://images.google.com.tr/images?q...1/piramun4.jpgÖlen dinazorlarin anisina Atakan |
Bilinçaltı Öykülerim Allah iyiliğini versin y789 |
Bilinçaltı Öykülerim Adam bir sabah uyandiginda kendisini kek olarak buldu. Dun tabakta ki keke bakip keske kek olsaydim hic bir derdim olmazdi boyle dururdum tabakta demisti.. Nereden bilebilirdi ki kek olacagini.. Birazdan kendi bedenide yanina geldi.. Oldukca paniklemisti kek Ne yapacakti bu bedenin icinde Sogukkanli olup kendi bedeninin icindeki keke ogutler verdi. Bugun iki ameliyatn var ne yap ne et ertele dedi KEK DE -Peki diyip disari cikti Hastanede ne kadar diretsede ameliyata girmek zorunda kaldi Ameliyat esnasinda bicak yerine sargi bezi kullaninca Birlikte calistigi bir doktor -Pardon efendim ama siz kekmisiniz.Sargi bezi ile ameliyat olur mu dedi.. O an hastaneden kacti.. Eve gittiginde bir bakti keki temizlikci kadin yemis.. Artik geri donus yoktu.. Doktorun bedeninde kek olarak kalacakti..Ameliyatlar yapacakti uyum saglayacakti.. Atakan Ne olmus yani bu yerine gecme hikayelerinin her versiyonu film yapildi ; Kiz ile erkek yer degistirdi Baba ile Ogul yer degistirdi Ana ile kizi yer degistirdi 9 yasindaki 30 yasinda ile yer degistirdi Boyle vodooo diye buyu ile oldu her sey.. Bu hikayenin kek versiyonunu yazdim bende.. Holywood'a satcem film yapsinlar.. Birde nedense hep bu yer degistirenlerden biri doktor olur.Oyle olunca daha heyacanli oluyo 44 |
Bilinçaltı Öykülerim bir sabah ansızın erkenden uyandım (nasıl olduysa khkh56 ) bi baktım ki kargalar hala uyuyo dedim neden kahvaltı etmediniz dediler bize yem ver olur dedim; kıyamam ben size bulgur verdim yediler; çok acıkmışlar belli sonra ben de kahvaltı ettim yumurta yedim, bal yedim , reçel yedim bi de mısır yedim Atakan gibi sonra bi baktım ananemler gelmiş bize köfte getirmişler.Köfte de yedim. blissy Sonra telkinlerimi dinlemeye koyuldum, yürüyüşe çıktım doğa çok güzeldi Tıpkı küçükkenki gibi görüyodum herşeyi günlük güneşlik, aydınlık, hala sabahtı sabah hep çabuk geçer biter gelir bana 4897 Hep sabahı özlerim ulaşamam dedim kendime sonra içimden bi ses dedi telkinleri dinle uşaşırsın sabret blissy |
Bilinçaltı Öykülerim y789 Güzel arkadaşlar böyle devam edelim yazma terapilerine. sapkal89 Boşverelim iyi mi kötü mü olmuş yazalim içimizden ne geçerse umarsiz bir şekilde Koşalim blissyy gibi blissy art56art56 |
Bilinçaltı Öykülerim 12389 Evet böyle çizgi filmler vardi kayip şehir kayip şehir 25889 Hep merak ederdik.Onlar demek ki kalmış aklımızda 8977 Kayip şehir sapkal89http://images.google.com.tr/images?q...chupicchu1.jpg İnkaların kayıp şehirleri. Sanki oradaydi mutluluk. Sonra anladik ki asıl kayıp şehir hazine içimizde imiş. Boşuna aramışız yıllarca rt67 |
Bilinçaltı Öykülerim ben küçükken hep koşardım sevinçli sevinçli blissy gibi hep neşeli hep ne güzeldi ne kadar küçük şeylere sevinirdik ne çok gülerdik değil mi? İstanbuldan ananem gelince çok sevinirdim ben 10 gün kalırdı salıncağım vardı bahçede beni sallardı hep babannem bana tatlı yapardı dedem şarkı söylerdi ben de ağaca çıkar ona şarkı söylerdim bana prensesim derdi çok severdim dedemi o da beni çok severdi yemyeşil gözleri vardı balık tutardı karideslerden yem yapardı ben de çiğ çiğ yerdim onları -"ye ye vitamin o" derdi 44 blissy blissy blissy blissy blissy blissy Ben küçükken çok mutluydum çocuksu sevinçlerimi istiyorumBen küçükken çok mutluydum çocuksu sevinçlerimi istiyorum |
Bilinçaltı Öykülerim Dedem köyde bahçedeki ağaca salıncak kurardı,sallanırdık doya doya,yakan top oynardık,koşardık kırlarda,erik ağaçlarına çıkar doyana kadar erik yerdik dalından,dedemin kuzuları vardı,onları otlatırdı,annanem eski fırında börek yapardı,dereboyuna giderdik,suda taş sektirirdik,ayaklarımızı sıvayıp dereden karşıya geçerdik |
Bilinçaltı Öykülerim SAYILAR ÜÇER BEŞER SAYILINCA .. Atlanılan sayılar unutulmuş.Artık insanlar 3 er ve 5 er sayı sayıyorlarmış. Bunun garip olduğunu farkeden bir çocuk. Bunda bir gariplik var.Hani bu sayıların ortasında sayılar olacaktı demiş. Diğer insanlar ona inanmamışlar. Atalarımız hep böyle sayardı.Arada sayı yok demişler. Bunun üzerine çocuk. Küsmüş. Çocuk işte.. Oysa o çocuk olmasaydı ısrar ederdi.Galileo nasıl ısrar etmişti dünya yuvarlak diye. Böyle olunca insanlar üçer beşer saymaya devam etmişler.:( |
Bilinçaltı Öykülerim babannemle köye giderdik orada benim arkadaşım vardı köyün alt kısmında bi çeşme vardı inekler oradan su içerdi o çeşmenin dört tarafı ağaçlarla kaplıydı ve böğürtlenler vardı arkadaşım inekleri su içirmeye götürürdü oraya ben de onun yanında dururdum mis gibi toprak kokardı orası çok gizemli keşfedilmemiş bi doğa parçasını andırıyordu o çeşmenin civarı. ve ben yine küçüktüm ve o hisleri sadece küçükken hissederdim. uzun zaman oldu.Doğaya o kadar yakın olmayalı sad456 ve o günkü kadar doğal olmayalı |
Bilinçaltı Öykülerim Böylece yoluna devam eder.Karnı acıkır.Geçer bir ağacın altına oturur.Çıkının içinden bir haşlanmış yımurta çıkarır.Bir parça ekmek. İştahla yemeye başlar.Yolu uzundur.Karnı doymaya başlar.Lokmaları çiğnerken parlayan güneşe bakar.Uçsuz bucaksız yeşilliğe ve tertemiz havayı içine çeker. Yemeğini yedikten sonra toplar sofrasını yoluna devam eder. neutrali5 blissy http://images.google.com.tr/images?q.../vl_tree01.jpg |
Bilinçaltı Öykülerim kafasında soru işaretiyle evine döner. Sonra karnı acıkır 44 şöyle hayatını bir gözden geçirir.Eksik olan şeyi bulur.Sevgidir eksik olan."şu koca dünyada yapayalnızım der" ve içinde biriken sevgiyi doğaya verir.Demek mutluluk iksiri sevgiymiş der.İçindeki mutluluğu gizlemeye gerek görmeden sevinçle. wave |
Bilinçaltı Öykülerim bilgenin yanından ayrılmış.Bi de ne görsün uzakta insanlar kuzu çevirme yapıolar.Serap mı bu deyip yanlarına yaklaşmış.Buyur sende ye demişler.Baştan yok demiş rejimdeyim.Sonra dayanamamış başlamış yemeğe :) Sonra bi tabak da pasta getirmişler (kırda ne arıyosa). onuda yemiş, dondurma da yemiş.Lerzan da bizi yemiş sinirinden smil56 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 |
Bilinçaltı Öykülerim aslında sevgi derken dilimin ucuna kadar gelmedi değil. zamanında çok ağladım be lerzan.onun için aşk demek istemedim. Bak bunun üstüne eve gideyim aşık olduğum zamanlarda yazdığım bi kaç şiiri paylaşayım sizinle. naçizane dl67 |
Bilinçaltı Öykülerim Alıntı:
Arılar kaçışmış.Tatlı olarak bal yemiş. |
Bilinçaltı Öykülerim sanırım bu öyküler en gerilerde çok temel sarsılmaz biyerlerde,bir mechul zaman diliminde kalan tortulardan kalanlar....Lerzan şu tepkilerin bitiriyo beni,nassı bi etek şu bak merak ettim aynalı hint eteklerine bayılırım,çogu etegimi kendim dikerim bi eşi yoktur,biraz yöresel motif koyarım ,biraz delilik,gören şaşırır nerden aldın diye,çanta ,perde ne ararsan dikerim..hobim senin anlıcaan....hakkaten içinde aşk olmayınca öyküler çok kısır,öznesiz cümle olur mu arkadaşlar..herkesin vurucu bi öznesi vardır..ayrıca yine bence tüm bu öykülerin daha da gerisinde belki satır aralarında bir çok özne gizli,bazısı seçilir bazısı seçilmez,unutulmuş..bi yalın sevda özlemi,bi masum bakış gizli... 8977 utananadam..hepiniz sagolun zevkle okudum.. |
Bilinçaltı Öykülerim karni doyduktan sonra bir agacin altina kıvrilmis uyumak icin. o uyurken yagmur cıselemeye baslamis ama o, o kadar yemegin etkisiyle hissetse de kipirdayamamis. uykulusmile gitgide yagmur artmıs firtinaya donmus. sımsekler cakmaya baslamis. o simseklerden biri bizimkinin yattigi agaca isabet etmis. bizimkini elektrik carpmis ama kurtulmus. o gunden sonra kendini daga tasa vurmus, saci sakali birbirine karismis avare gezinmis. |
Bilinçaltı Öykülerim İçimdeki sersefil boşlukla boğuşurken ben; Senin gözlerinin pırıltılı çocuksuluğunda ararken özlediğim seni; Yine o buhran ve yine o baygın gülüşler gelir aklıma Senden bir iz olmayan Sensizliğin solgun gövdesinde sen; Yaşlı sarmaşıkların elleri gibisin;Sessiz solgun sayfalarda... Yine o akşamı hatırlarken,Sensiz iskele orada dururken ben; Yine sessiz,durgun, yine içten gülümserken, kaybolurum karanlık hayallerimin peşinde. ve yine sen kaplarsın içimdeki zindanın bir köşesini ve sen bensiz olan oralarda bilirim ki özlersin beni ve yarattığımız çocuksu buseleri... 12389 20/06/2002 Etterna |
Bilinçaltı Öykülerim bence harika olmuş meczub olmuş onu anlatıyo periprenses...kendini daglara vurmuş daa ne olsun...ya benim aklıma öykü falan gelmedi,çok yazsamda...demin akşam namazını kıldım.oğlum içerde bıkmadan usanmadan telealışveriş kanallarını seyrediyordu,muftagı topladım içim rahatladı..namazdan sonra ellerimi açtım dua etmeye başladım..gözlerim daldı bu sırada birşey beni taa okudugum yıllara götürüverdi,bölümdeyim geziniyorum..çok sevdiğim bi üst sınıftan abla vardı acaba o nerelerde neler yapıyo diye aklıma geliverdi,çok tatlı bi kızdı yurtta iken sohbet ederdik yan yurtta idi...onun bazı sözleri aklıma geldi..bu sırada ellerim havada dua ederken buldum yine kendimi,olsun dedim kendi kendime derse katılmasak da yoklamada burdaydık ya..amin 8977 |
Bilinçaltı Öykülerim allah kabul etsin 44 |
Bilinçaltı Öykülerim Teşekkür ederim şiirimi beğendiğin için. Bu yanım 2002 yılındaydı. İnşallah içimde bi yerlerde bu yanımdan bi eser kalmıştır diyebiliyorum sadece. hismiley |
Bilinçaltı Öykülerim Serseri bir rüzfardı benimki nereye gittiğini bilmeyen başıboş bir fırtına belki ıssız sokakta dolaşırken düşledim seni karşılaşmak aklımdan geçmedi hiç sen de benim gibiydin sarhoş dolaşıyordun yalnızdın benim gibi etrafında onca neşeli yüz varken bir boşluktaydın belki de ben dolduracaktım hayatını nerden bilirdin ki ben de bilmezdim hayatın getireceklerini bir anda omuzunda buldum kendimi ne güzel de kokuyordu yüzün öylece uzanıp kaldım kollarında... Nisan 2003 |
Bilinçaltı Öykülerim ya niye olmamis ki sad456 hep mutlu sonla mi bitmesi, mutlu, zayif,askı bulmus mu yasamasi gerekiyor? dunyada milyonlarca insan hic de oyle yasamiyor. bizimki de aci ceksin biraz hatta yagmurda ıslandigindan dolayi zaturee olsun. |
Bilinçaltı Öykülerim Rüzgarın aklında ne ben ne de aşkım kaldı.Hepimiz savrulduk biyerlere.herkes kendiyle meşkul.Zamanında aşık olduğum sahıs da. Ben çok mutluyum.Israr ediyorum.Aşık değilim ama hayatımda hiç olmadığım kadar mutluyum.Kocamın çoraplarını toplarken seviceğem geliyo onları bile.Onu o kadar çok seviyorum ki... Bebeğim, bitanem, tatlım benim... Bana aşkın verdiği nahoşluk ile bişey yaptırmaya zorlamıyo, üzülmüyorum, sadece mutluyum, huzurluyum....Kendimi bir bebek gibi hissettiriyo bana, sevildiğimi hissettiriyo. Ben de ona hissettiriyomuşum. Bunu duymak ve hissetmekten daha yüce bi duygu tatmadım... |
Bilinçaltı Öykülerim eski püskü sandalımızla yakaladıgımız balıkları özenle temizlemiştim.sonra tavayı yagı tuzuda hazırlamıstım.ama birsey eksikti.mısır unu.evde sadece mısır vardı.daha un yapılmamıstı.bunun için degirmene gitmem gerekirdi.ama açtık.bu yüzden aldım elime irice bi tası basladım mısır tanelerine vurmaya.vurdukca daha çok acıkıyordum acıktıkca emegin ekmegin degerine varıyordum.yasamak çok güzel... cilgin897 |
Bilinçaltı Öykülerim Lerzancım galiba burda birileri taaa ruhlar aleminden tanışıyo,ondan böyle..bilim yakında bunu da aydınlatır merak etme..Etterna ne güzel ne şanslıısın ben de burda kendimi kakılmış gibi hissediyorum,çok şükür Allahım kahrında hooooş lütfunda hoş..kalpleri evirip çeviren Odur..zaten bu et parçasının adı evrilip çevrildiği için kalp olmustur,ismiyle müsemmadır yani... hismiley |
Bilinçaltı Öykülerim her zaman vardır bir sebebi gelirler giderler işte bizde gelir bizde gideriz hayattır işte sıramız gelmiş sıra sıra yaşayıp gideceğiz nereden geldiğimiz ne zaman nereye gideceğimiz bir bilinmez olsada hayattaki sırları hayatın sırrını anlamaya çalışırken.. hayatın sırlarını tam çözmüşken bilinmezlikten tam kurtulmuşken nedenini bilmesekte ansızın gideceğiz ama artık öğrenmişizdir her şeyi... blook Çok sallayamadım.Maksat çorbada benimde tuzum bulunsun bad45 |
Bilinçaltı Öykülerim Ne güzel böyle değirmenler kırlar falan.En çokda böyle hikayeleri bunun için seviyorum. Hani hayatın sırrını arıyan çocuk gidiyor ya bulmaya. Beni daha çok o yolculuk ilgilendiriyor.Bir ağaç altında oturması o kırlarda yürümesi. Hikayenin sonu değil yolculuk daha çok yaşama sevinci veriyor. Tam gönderiyordum bu çıktı neyse 8977 Uyarı: Siz mesajınızı yazarken 3 yeni mesaj daha gönderildi. İsterseniz gönderilen mesajı okuyun. |
Bilinçaltı Öykülerim yani atakan çıktın şimdi konuyu dağatmıyalım diye di mi? devam edeyim o zaman; ben bir yunusmuşum deniz de dalıp çıkarken bir gemiye rast gelmişim çöplerini atmış gitmiş umarsızca benimse genizlerim (ve tabi yüzgeçlerim) yanıomuş bu zehirden ağlamak gelmiş içimden,dua etmek allahım ben ne zmaan temiz bi denize kavuşucam? sonra bi istavrit duymuş ve gelmiş kardeşim demiş ağlama bir gün green peace diye bişey gelcekmiş bizi kurtarcakmış dua edelim belki gelir dl67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |