Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yaratıcı Yazarlar Klubü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=268)
-   -   Yaratıcılığını artırmak isteyenler bu eğitimi kaçırmayın! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623367)

zerpiyade 18-09-2013 10:23 AM

Yaratıcılığını artırmak isteyenler bu eğitimi kaçırmayın!
 
Merhaba Arkadaşlar.
Yaratıcılığınızı arttırmak, içsel çatışmalarınıza çözüm bulup, duygusal yükleriniz den kurtulmak istiyorsanız, geçenlerde rastladığım program size hitap edecektir diye düşündüm sizinle paylaşmak istedim.
Bilgi Üniversitesi Bilgi Eğitim Birimi bünyesinde ve Safir Yaşam Atölyesi işbirliğinde hazırlanan İntermodel Dışavurumcu Sanatlar Sertifika Programı, yaratıcılık üzerine ve yaratıcı sürecin üzerinde durmuş. Öykü, metafor, kolaj, resim, kil, doğaçlama, drama, ritm ve müzik, beden ve hareket gibi bir çok farklı sanat malzeme ve tekniklerini bir arada kullanan eğitim özellikle yaratıcılığını artırarak hayatına zenginlik katmak isteyenler için tasarlanmış. Sizde yaratıcılığınız arttırmak ve hayatınızı zenginleştirmek niyetindeyseniz benim gibi bu programa katılabilirsiniz.
Eğitim Dünyaca ünlü Klinik Psikolog, Kurumsal Koçluk Eğitmeni ve Sanat Terapisti Dr. Avi Goren Bar ve Safir Yaşam Atölyesi kurucusu Elyan Aysoy tarafından verilecekmiş.
Faydalı bulduğum bu eğitim programını, benim gibi yaratıcılığını ön plana çıkarmak isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim. Ayrıca yaşam koçları, sosyal yardım uzmanları, psikoloji ve psikiyatri öğrencileri ile uzmanları eğitime katılabiliyormuş.

4-5 Ekim tarihinde ilk kuru başlayacak eğitimler ile ilgili detaylar için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.
Safir - Ana Sayfa


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.