Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=206)
-   -   TANRIDAN MEKTUP (Okumanızı tavsiye ederim) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624100)

elisya 23-04-2014 11:12 PM

TANRIDAN MEKTUP (Okumanızı tavsiye ederim)
 
(Nefes aldığımız için bile şükretmek en büyük duamız.. Her an, her yerde yanımda olduğun için şükürler olsun sana.. 128956 )

TANRIDAN SİZE MEKTUP

Bu sabah kalktığında sana dikkatle baktım... Bana konuşmanı umdum. Sadece birkaç söz... Belki dün olan güzel bir şey için bir teşekkür... Ama fark ettim ki o gün ne giyeceğinle ve işe geç kalmamakla daha çok meşguldün... Umutluydum.. Biliyordum... Hala biraz zaman vardı... Sadece bir an... Sadece bir “merhaba” için... Ama sen çok fazla meşguldün... Bu yüzden senin için tüm günü aydınlattım.. Birçok renkle donattım ve beni duyabilmen için kuşların güzel şarkılarını gönderdim... Fakat sen bunları fark etmedin... Seni işe giderken izledim ve tüm gün bekledim... Tüm işinin içinde bana biraz zaman ayırmak için çok meşgul olduğuna inandım... Eve dönerken çok yorgun olduğunu fark ettim ve stresini götürmesi için sana yağmurlar gönderdim... Sana bir iyilik yapmak istedim böylece beni düşünecektin... Ama sen sinirlendin ve bana küfürler ettin... Bana konuşmanı bekliyordum ve biliyordum hala zaman vardı... Daha sonra televizyonu açtın... Sabırla yemeğini yemeni ve televizyon izlemeni seyrettim... Fakat sen bana yine konuşmadın... Yorgun olduğunu anladım ve gökyüzünü kararttım... Fakat seni karanlığa boğmadım... Sadece sana birçok küçük ışık gönderdim... Gerçekten çok güzeldi... Ama sen onu görmeye pek meraklı değildin... Uyku zamanı gelince gerçekten bitkin olduğunu düşündüm... Ailene iyi geceler dedikten sonra yatağına yattın ve hemen uyuyakaldın.... Uykuna gece perilerim müzikleriyle eşlik etti.... Sorun değil... Çünkü her zaman senin için yanında olduğumu fark etmeyebilirsin... Tahmin edebileceğinden daha fazla sabırlıyım... Sana öğretmek istediğim şey diğerlerine karşı sabırlı olmandır... SENİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ, her gün bana dua etmeni bekliyorum... Gördüğün tüm güzelliklerin hepsi sadece senin için... İşte yine bir güne başlıyorsun... Ve sana sadece sevgi ve iyiliklerimi gönderiyorum... Güzel bir gün geçirmen dileğiyle.

ALINTI

Janer 24-04-2014 12:35 PM

Cevap: TANRIDAN MEKTUP (Okumanızı tavsiye ederim)
 
Etkileyici. Sanki benim için yazılmış gibi.

firdevsi ala 10-03-2017 10:50 AM

Cevap: TANRIDAN MEKTUP (Okumanızı tavsiye ederim)
 
Şükür ve Dua olumlaması
Yüksek sesle 3 defa şu duayı söyleyin:Allah’ın bana verdiği kuvvetle her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirim.· Eğer biz inançlıysak hiçbir şey olanaksız değildir.· Cesur ol; bil ki büyük kuvvetler her zaman yardımımıza yetişecek.· Bir şeyi gerçekten istersen elde edebilirsin.GÜVEN· Başarılı olduğunu simgeleyen resmi beyninize kazıyın ve asla SOLMASINA İZİN VERMEYİN…!· Olumsuz düşünceleri zihninden uzaklaştır.· Hayallerine giden yolda engelsiz ilerleyebileceğini hayal et.· Olumsuz enerjisi olan ortamdan uzaklaş.· Allah bizim yanımızda ve bizim yanımızdayken hiç kimse bize cephe alamaz.· Allah’ım bana güç verdiği için her türlü zorluğun üstesinden gelebilirim.· Ben simdi Allah’ın ellerindeyim.· Allah’tan güç alıyorum ve buna tüm kalbimle inanıyorum..


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:27 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.