![]() |
Yeni Müzikler Atakan Bey merhabalar, ben sitenizin ve tekniklerinin sadik bir takipcisiyim. Bu telkinler sayesinde hayatim gercekten degisti!!! Harika bir is yapmissiniz. Cok Tesekkür ediyorum. Hele bu telkinler sayesinde lisede okuyan oglumdaki pozitif degisim, derslerindeki ve sosyal hayatindaki degisim inanilmaz. Hem de 2-3 ay icerisinde! Bu durumu aslinda herkesle paylasmak isterim. Bu telkinler bence cocuklar ve genclerde daha etkili oluyor, belki de yilarin biriktirdigi negatiflikler ve nasir tutmus duygular biz yasi ilerlemis insanlarda atilmasi daha zor ve zaman alici oluyor! Ben Yurtdisinda yasadigim icin ise Seminerlerinize katilamiyorum. Ama aslinda cok istiyorum. Sizden bir dilegim var. Telkin metinlerinin kaydedildigi müzik parcalarinda farklilasmaya gidilemez mi? Bütün telkinler hemen hemen ayni müziklere kaydedilmis. Bu durum dinlerken monotonluga yol aciyor. Belki de müzikler zaman zaman güncellenebilir. Saygilarimla, Murat Oguz |
Cevap: Yeni Müzikler Telkinlerin etki etmesi ve istediğiniz sonuca ulaşmanız çok sevindirici. Aslında Atakan bey, sanat müziği, new age, su doğa verisyonu, klasik müzik ve ney adı altında 5 müzikle telkin hazırladı bence gayet çeşitli ve yeterli. Fakat bu monotonluktan kurtulmak için, kendinize özel olarak istediğiniz fonda istediğiniz telkinle, özel bir telkin cdsi hazırlatabilirsiniz. Tabi bu mümkünse. Atakan beyden bilgi alın. Sevgilerimle... |
Cevap: Yeni Müzikler Ilgine ve yönlendirmene cok tesekkür ederim Elektra. Ben monotonluk derken, secilen müzikleri sevmedigim anlaminda demek istememistim. Örnegin daha cesitli Klasik Müzik fonlarina telkinler kaydedilebilir. Bu sadece bir fikirdi. Sevgilerimle... |
Cevap: Yeni Müzikler Alıntı:
|
Cevap: Yeni Müzikler Bu konu için yeni bir site çalişmamiz var.Her telkinin onlarca versiyonu olacak once tiklayip playerda dinleyecek isterseniz indirebileceksiniz. Şu an için domain alindi telkinmp3.com olarak ancak üzerinde değişiklikler yapmak gerekiyor. Bitince haberiniz olacak. |
Cevap: Yeni Müzikler Dinlemesi çok daha kolay olacak...dört gözle bekliyoruz... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:55 AM. |