![]() |
kötü anılarınzı patlatın almanyadaki son dersimde bilişsel psikoloji hocamız şu rahatlama yöntemi gösterdi siiznle paylaşayım dedi önce bi çocuk balonu alıyorsunuz sonra sizi rahatsız eden şeyleri bir bir beyninizde düşünüp derin bi nefe alıorsunuz sanki o kötü düşünceleri beyninizden vakumlar ibi düşünün daha sonra poşetin içine üfleyin bunu balon iyice şişene kadar devam edin dava sonra ağzını bağlayın daha sonra iyice konsantre olup patlatın artık kötü düşünceler yokk dunk56 fizyolojik olarak açıklarsak bunu o patlamadan hafifte olsa korkmakta yatıo yani artık o kötü düşünceler beyninize gelmeye çalıştığında otomatik olarak siz ben ondan korktum demek ki zararlı komutunu verip kabul etmiceksiniz bunucanınız istediği kadar yapabilirsiniz (kalp hastası ve hamileler denemesin ooo67 |
Ynt: kötü anılarınzı patlatın ooo67 işte onca yıl pedagoji eğitimi alan bi öğretmen eğitim kalitemize bi -1 daha |
Ynt: kötü anılarınzı patlatın ilahi doktor bey yazılarınız çok hoş simgeler de |
Ynt: kötü anılarınzı patlatın aaa cok iyiiii evet ben balon patlamasindan ve patlatmaktan hoslanmam.cunki korkutuyorr.hemen yarin balon almaya blissy s456 |
Ynt: kötü anılarınzı patlatın pisikocum zaman zaman dile getirdiğimiz bu meditatif olaya bir başlık açtığın için sağol.. tüm hastalıkların zihinsel nedenleri diye güzel bir kitap vardır.. okuyanlarınız bilir ... ruhsal sağlığımız direkt olarak bedenimize etki eder.. bu sayfalarda bunun bir çok hihayesini okuduk.. örneklerini kendimizde yada çevremizde yaşadık.. özetle öğrendik ki bütün alternatif yada ana yollar birbirini destekleyerek genel sağlığımız konusunda birleşiyorlar.. buna aktif spor faliyetlerinde bulunmak.. olumlu düşünmek .. kişisel gelişimle ilgili konulardan yararalanmak.. bitkisel ve doğal olaları hayatımıza almak, kullanmak.. aşılarımızı zamanında yaptırmak.. diş kontrolümüzü aksatmamak.. liste böyle uzun ama final aynı sağlıklı olmak .. sağlıklı yaşamak.. sağlıklı düşünmek.. eski kalıpları da senin gibi vizyonu geniş olan yeni örnekler değiştercek pisiko.. bu yüzden benden sana 10 üzerinden 10 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM. |