![]() |
BİR MİSTİĞİN BAŞARISIZLIĞA BAKIŞ AÇISI -----------------------------OSHO----------------------------------------------------------------------------- Tüm hayatım boyunca birşeyler başarısız olduğu içinbir yerden başka bir yere taşınıp durdum. Binlerce hayal başarısızlıkla sonuçlanabilr ama bu beni başarısız biri yapmaz. Tam tersine yıkılan her hayal benim içn bir zafere dönüşür çünkü bu beni rahatsız etmez hatta etkilemez bile bir hayalin yıkılması kazançtır çünkü kişiye olgunlaşma fırsatı sunar böylelikle en iyi taraflarınız ortaya çıkmış olur.Artık ne olursa olsun bu bir şeyi değiştirmeyecek iyi taraflarınız gelişip yücelmeye devam edecektir.Önemli olan bu tuzla buz olan hayallerin iz bile bırakmadan buharlaşıp uçan büyük beklentilerin içinden nasıl çıktığınızdır.Bunlardan nasıl çıkıyorsunuz sıyrık bile almadan çıkıyorsanız çok büyük bir sırra,anahtara erişmissiniz demektir o zaman kimse sizi yenemez rahatsız edemez kızdıramaz ya da geri çekemez. Daima yeni zorluklara rağmen bilinmeyene doğru yürürsünüz tüm bu zorluklar içinizdeki en iyi taraflarınızı bilemeye devam eder ALINTI:OSHONUN KONUŞMALARINDAN |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:54 AM. |