![]() |
Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Neyimi? Aklımı kullanmayı İnsanları tanımadan bağlanmamayı Beni takmayanı takmamayı Arkamı dönup bakmamayı Çamura taş atmamayı(mutlaka üzerine sıçrıyor) İnsanları değiştiremeyeceğimi(özelliklede yalancıları) Ben izin vermeden beni kimsenin üzemeyeceğini İnsanların dolduruşuna gelmemeyi Bir çift tatlı söze kanmamayı Verdiğim değeri hak etmeyen insanları silmeyi Hiç kimse için kendime saygımı yitirecek birşey yapmamayı Gözyaşlarımın değerini bilmeyi ve; Onları değmeyecek şeyler için harcamamayı.. KENDİMİN herşeyden önemli oldugunu...Öğrendimmmm Sonunda kendımı kazandım......!!!!!!!![/size][/size][/size][/size] |
Ynt: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! alk78 |
Ynt: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! Bende kendımı alkışlıyorum:))) alk78 |
Ynt: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! Ya hala acaba eksık varmı dıyorum ..ama inanıyorumm hersey yoluna gırecek.. |
Ynt: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! inan herşey yoluna girecek. ne olursa olsun sorun. bir şekilde rast gelecek. sadece emin ol yeter. şimdi bütün içtenliğimi, iyi niyetimi sevgimi gönderdim sana kiss3 |
Ynt: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! Alıntı:
|
Cevap: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! hmm çok romantikde .... bunlar için çok daha ekkili siteler vardır eminim :) |
Cevap: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! banada oğretirmisin?benım koca kafam algılayamıo da... |
Cevap: Sonunda Öğrendim galiba yada kafama vura vura öğrettiler...!! hastaligimin bana fark ettirdigi bisi oldu insanlara karsi ne kadar iyi olursam olayim kötülük yapacaklarsa yapiyolar yani iyi olmak sökmüyo bundan anladigim nefs insani daima kötülüge sürüklüyo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 PM. |