![]() |
Hatım Gerçekten Değişiyor Galiba Herkese merhaba, Hayatında iş - kariyer - kazanç eksenine çok önem veren, geçmişinde çok başarılı olmuş, sonrasında (işsiz kalmasa bile) sıkıntılı günler yaşamış kendini ve hayatı anlamaya çalışan, yaşam kalitesini yükseltmeye çalışan biriyim özetle...Kendimi geliştirmek ve sıkıntılarımı aşmak için çok yoğun bir biçimde (her zaman) okumaya, araştırmaya çalışıyorum. Yaklaşık 4 ay önce bu bilinçaltı konularına merak sardım ve en sonunda telkin müziklerini dinlemeye kadar geldi durumum. Yaklaşık 25 gün önce, bu sitede ücretsizleri dinlemeye başladım; gece yatarken sabaha kadar açık bıraktım PC'yi. Yaklaşık 5 gün kadar sonra da, bolluk ve başarıya yönelik telkinler sipariş ettim ve bu sefer bunları dinlemeye başladım geceleri. Ayrıca, CD'yi yanıma alıp işe gidip gelirken dinlemeye başladım. Sonra ne mi oldu ? 1. Hiç ummadığım bir yerden, durduk yere ve tam da ihtiyacım olan miktarda bir para gelip beni buldu. 2. Çok güzel bir iş teklifi aldım... 3. 2. madde oluyorken (daha cevap bile vermeden) kendi iş yerimde terfi ve ciddi maaş artışı aldım... Ne demeliyim bilmiyorum...CD'lerin etkisi mi? Belki de evet... Çok yoğun okuyan ve hayatı anlamaya çalışan biri olarak bir şeyi özellikle paylaşmak istiyorum. Bugün piyasada popüler olan ve çekim yasası olarak anlatılan şeylerin pek çoğu kutsal kitabımız Kuran'ı Kerim'de asırlar öncesinden ifadesini bulmuş aslında; bu dünyada gerçekten ilahi bir düzen var...Çoğumuzun dikkate almadığı bilinçaltı da bu düzenin önemli bir parçası. Ben bir şekilde bu telkinlerin etkisinin olduğuna inanıyorum. Umarım hepinizde bu durum gerçekleşir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM. |