![]() |
Hayatım Değiştiremiyorum Of. Ben 18 Yeni Bitirdim 18 Yaşına Kadar Normal Biri Gibi Görünemedim Hiç Bi Zaman İş Yerinde Bile İnsanlarla Konuşmuyorum Elime Evrak Veriyolar Faxla Diyolar Faxlıorum Masasına Koyuyorum Bişi Diyemiyorum Çekiniyorum Çok Çekingenim Bu Yüzden 1 Kez Kız Arkdaşım Oldu O Kendi Geldi O Yüzden Ve Çokk Mutsuzum Hemde Çoook Pop Müzik Dinleyemiyorum Müslüm Gürses Bergen Ömer Danış Yani Damar Slow Başka Dinliyorum Suratımdaki Sivilcelerede Çok Takıntılıyım 95 Kilodan 73 Kiloya DÜştüm Bu Suratımın Stresinden Dolayı Yemekte Yiyemiyodum 2 Ayda Verdim O Kiloyu Ben Çok Garip Birimiyim Veya Sorunlarımmı Var Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum cat56 |
Cevap: Hayatım Değiştiremiyorum Of. valla benim hiç kız arkadaşım olmadı ve o kadar çok sıkıldımki siteye konu bile açtım kız arkadaşım olsun istiyorum diye :) bu yaşadığın şey çevrenden sana "empoze" eden yani bilinçaltını etkileyen faktörlerdir. telkinlerden başlayabilirsin ayrıca olumlama da yapabilirsin ;) ayrıca hareketli mutluluk veren müzikler dinle istemesen bile |
Cevap: Hayatım Değiştiremiyorum Of. arkadaşım inan ol seni çok iyi anlıyorum neden diyeceksin 22 yaşındayım ben de senin gibi çok utangaç bir insandım ve şu an çok az bir utangaçlık var ama ben ona edep diyorum gelelim şu kız arkadaş konusuna sana moral verecek en güzel şey yalnız olmadığını bilmendir ben şu an çok sosyal bir işte çalışıyorum ama benim de kız arkadaşım henüz olmadı hatta bu su anda hayatımın en büyük sorunu ben de senin gibi diyorum bazen ben niye böyle anormal bir yaşam sürüyorum diye ama emin ol anormal bir şey değil kesinlikle senin gibi birçok insan var başta ben belkide hatta bana olum sen kızmısın diye alay ediyorlar zaman zaman gülüp geçiyorum biliyorum ki bunun sebebi bu korkuyu oluşturan şey bilinçaltım ve ben şuna inanıyorum insan dibe vurur bazen ama dipteyken eğer ellerine sahipsen kaldır havaya dua et ellerini kaldıramıyorsan yüreğini rabbine çevir dua et ve sabret telkinleri dinle emin ol etkisini göreceksin bak daha 18 yaşındasın benim yaptığım hataları yapma kendine gel toparlan |
Cevap: Hayatım Değiştiremiyorum Of. içinize attığınız duygular kendini sivilce daha ileri boyutu da hastalık olarak belli eder.Duygu ve düşüncelerinizi ne olursa olsun karşınızdakilere netçe ifade etmeniz lazım.Çekingenliğe gelince sizi dinleyecek bir uzmana, tüm problemlerinizi anlatabileceğiniz bir danışmana başvurun derim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 PM. |