![]() |
Cevap: korka korka yazdığım hikayem... hoşgeldin sefalar getirdin..geçmişle barışarak hayatınıza devam etmenizi öneririm..çocuk aklı o zamanlar olanlardan kendini sorumlu tutmanı sağlamıştır. oysaki onlar kendi hayatlarında ki çelişkileri yaşıyorlardı. bunu kabul edip sorumluluğu tekrar onlara ver ve onları affet..ne kadar rahatladığını göreceksin..sadeceee affettt..hayatının sorumluğunu koşulsuz şartsız kabullen..olanların senin ve gelişimin hayrı için olduğunu kabullen...ve geçmşin setlerini herkesi affederek kaldır ve mutlu hayatına merhaba de.. |
Cevap: korka korka yazdığım hikayem... tekrar merhaba arkadaşlar ben gibi insanların varlığını bilmek beni çok rahatlattı. eft den bahsetmiş arkadaş. ben daha önce hipnoz oldum, hipnoterapide çıkan şey cocukken bırakılmış olmam sebebiyle yaşadığım korku bilinçaltıma yerleşmiş. daha sonra maddi sebeplerden ötürü terapilere devam edemedim. ama artık benim de bir işim var. hem de çok çok güzel956k ilk maaşımla terapilere başlamayı düşünüyorum. burda dinlediğim telkin cd lerinden sonra başım ağrıyor. ama sanki rahatlıyorum. peki ya sizler? |
Cevap: korka korka yazdığım hikayem... ben eft'yi araştırın hakkında bilginiz olsun manasında demiştim.hipnozla çok farklı şeyler,hipnoz konusunda da gerçekten işin uzmanı birisiyle görüşmenizi öneririm. eft kendi kendine uygulanan,pratik,ucuz bir yöntem..ufak sıkıntılarınızda deneyin önce bakalım farkı görebilecek misiniz? |
Cevap: korka korka yazdığım hikayem... haklısınız. ama bir araştırayım. çok bir bilgim yok. biraz başlamıştım ama.telkin cd lerini siz dinlediniz mi? |
Cevap: korka korka yazdığım hikayem... yasadiklarina gore panik atak olman cok normal.ama belliki guclu bir kisiligin var.telkinleri dinle birde sabah kalkinca aksam yatarken niyet ettim allahim senin iznin ile panik atagimi yenmeye.goreceksin 40 gune kalmaz panik atagin ne oldugunu unutacaksin.hep derler 40 ne dersen o olur diye var hikmeti ama demesini bileceksin allahim senin rizan ile senin iznin ile niyet ettigin hersey gerceklesir.unutma kendin icin kotu isteklerin daha cabuk gerceklesir kalbini temiz tut allahtan iyi seyler iste niyet sabah aksam.allaha emanet ol |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |