Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   ozlmin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618860)

blondish_ozlm 11-06-2011 07:05 PM

ozlmin gunlugu

1. ve 2. gunum normal gecti.
3. ve 4. gunum telkinleri dinlerken hafif mide bulantim oldu
5.gun basim agri oldu.
6.gun basimin agrisi gecti.kendime guvenim gelmeye basladi.daha dik durmaya basladim sanki.eskisi kadarda kendimi suclamadigimi fark etmistim.yeni kararlar almaya basladim.is aramaya basladim.

blondish_ozlm 11-06-2011 07:22 PM

Cevap: ozlmin gunlugu

7.gun is gorusmesi icin aradilar.
8.gun(is gorusmesine) gittim.
tecrubem olmadigi icin vb. bahanelerle almadilar.bende niye bosuna cagirdiniz.dedim.resimimi verin ozaman dedim aldim ciktim.
eve gelince annem senden bisey olmaz dedi.is bulursan bende ne olayim dedi.
cok agladim.duzelen moralim yine dibe inmeye basladi.

ecot640 11-06-2011 07:34 PM

Günlüğün yeni sanırım hayırlı olsun öncelikle :)
Telkinlerin etkisini günü gününe takip etmen cok güzel birşey ama bence bu kadar dikkat etme çünkü telkinlerin etkisini 2-3 hafta sonra herhangi birşey sayesinde fark ettiginde cok daha mutlu oluyor insan.
Annenin tepkisi biraz kötü olmuş ben de alışkınım aslında böyle cümleleri duymaya. Neler hissettigini cok iyi anlayabiliyorum. Aslında cok caba sarf ediyorsundur kendi icinde, o işin olmasını istiyorsundur , düşünüyorsundur ama annen bunları bilmedigi icin seni sorumsuzlukla duyarsızlıkla suçlar. Bunları cok fazla düşünmemeye calıs mesela kendine de ki ben mutlu olacagım bir işe girecegim böylece annem de neler yapabildigimi görecek.
Aslında sen herhangi bir problemden bahsetmemişsin ama ben yorum yaptım nedense :) Olsun umarım işine yarar

blondish_ozlm 11-06-2011 08:09 PM

destegin icin tesekkur ederim.moral odunuz.umarim dediginiz gibi olur.onumuzdeki gunler faydasini gorurum.evet sorumsuzlukla sucluyor.hep baskalariyla kiyasliyor.

ecot640 11-06-2011 09:07 PM

Onemli degil her zaman ..
Umarım her sey istedigin gibi olur da burada paylasırsın :)

blondish_ozlm 12-06-2011 11:29 AM

(dalgalandimda duruldum) kendimi mutlu ve guvenli hissederken bir sonraki gun aglamak geliyor icimden
neyse ki hepsini atlatiyorum.hersey guzel devam ediyorum.pes etmiyorum.

*kelebek* 12-06-2011 11:57 AM

özlem merhaba, olumsuz duygular dediğin gibi bazen çok fazla üstümüze gelebiliyor. aynı durum şu sıralar benim için de geçerli, tek farkettiğim eskisine göre daha güçlü olduğumu hissediyorum,tabi bazen de daha mı kötüye gidiyorum demeden edemiyorum.önemli olan bu dalgalanmalara dayanabilip yarı yolda bırakmamak bence,çoğunluğa baktığımda sabredip devam edenler olumlu sonuçları gözlemleyebilmiş.biz de 'ne kaybederiz' diyerek bilinçaltımızın bırakmak istemediği şeylere inat edebiliriz.umarım hakkındaki herşey hep olumluya,güzele gider

sweeet 12-06-2011 12:46 PM

Özlemciiim hayırlı olsun günlüğün. Çok güzel, bol değişimli ve gelişimli paylaşımların olur inşallah.

Bu dalgalanma, baş ağrıları, ağlama hissi falan geçecek. Sen kararlı ol ve değişimi istemeye deavm et!

Annenin kullandığı o ifade için üzüldüm. Asla böyle cümleleri kendine dert etme. Önemli olan başkalarının değil((aileden bile olsa) senin kendini nasıl gördüğün, nasıl algıladığın. Sen kendin hakkındaki düşüncelerini önemse. Çünkü başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla(ki bu her dedikleri oluyor) önemsersen bir süre sonra onların düşüncelerine inanırsın. Onlar senin gerçeğin olur. Oysa kimse seni senden iyi tanıyamaz. Senin anlattığın kadar, içini insanlara açtığın kadar insanlar seni tanıyabiliriler.

Telkinlerin yanında farkındalığını artıracak yazı ve kitaplar okumak çok faydalı olacaktır. En azından yavaş giden süreçleri hızlandırabileceğini düşünüyorum. Aslında öğrendiğimizi hiç birşeyi unutmuyoruz. Öğrendiklerimizin nerde ne zaman işe yarayacağı hiç belli olmuyor.

Yüzünde gülümseme eksik olmasın :))) girlhaha

Pozitif kal, mutlu kal,

Çooook güzel bir gün diliyorum canım...

gülücan 12-06-2011 03:00 PM

özlemcim annenede zamanında benzer telkinler fazlasıyla dile getirlmiştir..aslında tabiki iş bulmanı ister ama hem iş bulamamana üzülmüş olması hemde umudunun fazla olmaması sana böyle bir cümle kullanmasına sebep olmuştur.sen kendine güven ve inan..annneninde bakış açısı zamanla değişecektir..annenede çok kızma..ona öğretilende bu..

blondish_ozlm 12-06-2011 04:28 PM

(kelebek)
bende eskisine gore daha iyi hissediyorum kendimi yari yolda birakmiycam dewam edicem.
(sweeet )
kararliyim baskalarinin dusuncelerini onemsemiycem.kitapta okumayi dusunuyorum.guzel dileklerin icin tesekkur ederim.
(gullu)
evet umudu buyuk ondan.maddi durumumuzda pek iyi degil ondan boyle davraniyor.tabi ki bende isterim calismak evde oturmak daha kotu bunaltiyor.kendime guvenim geldi arada dalgalanmalar oluyor ama olsun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM.