Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=194)
-   -   sosyal fobi hayatı nasıl etkiler sizce ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617389)

asideniz 19-01-2011 11:20 AM

sosyal fobi hayatı nasıl etkiler sizce ?

arkadaşlar bende sosyal fobikim. size hikayemi anlatmak istiyorum .ilkokul yıllarında sayısız öğretmen değiştirdim biri gitmeden diğeri geliyordu .ilkokul 3.sınıfta yine öğretmen değiştirdim sevdiğim öğretmenim gitmişti .yeni gelene de alışamadım . öğretmen derste sırayla öğrencileri soru çözdürmek için tahtaya kaldırıyordu . sıra bana geldi bende çekingendim biraz soruyu yapmaya çalışıyordum . o sırada öğretmen bağırmaya başladı tek ben kaldım tahtada beni dövmeye başladı elleriyle tutup kafamı tahtaya vurdu kaç kez , tokat attı hakaretler ederek .inanın beni o şekilde annem babam bile dövmemişti dövmeyi bırakın tokat bile atmamışlardı.daha sonra titreyerek herkezin alaycı bakışlarıyla dalga geçmeleriyle sırama oturdum o korkudan da altıma ıslattım herkez gülmeye başlamıştı .aileme söyleyemedim tabiki korkmuştum aradan 8 yıl geçti ve ben kimseyle konuşmuyodum sınıfta bu olay lise 2.sınıfta ortaya çıktı babamın annanemlere telefon et demesiyle birazda bağırarak söyleyince o olayı tekrar yaşadım ve böylece ortaya çıktı .3.sınıftan lise 2. sınıfa kadar ortaya da çıkmamıştı bilnçaltında kalmış :)daha sonra ilaç tedavisine başladım ama hiç işe yaramadı en son 2008 yılında psikoloğa gittim . şimdilik iyiyim ama halada var bazen konuşamıyorum tkanıyorum ölece kalıyorum :(((

sah.57 19-01-2011 11:32 AM

Cevap: sosyal fobi hayatı nasıl etkiler sizce ?

aynen banada ögle bir olay olmuştu hoca bana çelme takımıştı benim kafam tahtaya çarmıştı herkez gülüyorlardı bense hüngür hüngür ağlıyordum işte o hocalar yüzüünden hep biz korkup içimize çkiliyoruz dahadiikatli olsalr ya

asideniz 19-01-2011 11:35 AM

evet haklısın 8 sene boyunca derslerden soğudum hiç iyi dersimde yoktu üstelik :((((

asideniz 19-01-2011 11:40 AM

insanlardan kaçtım hep bişi soracaklar mı söyleyecekler mi diye .dolmuşa bile binemezdim biri yanımda olmadan parayı veremezdim gideceğim yeri söyleyemezdim biri yanımda olsada sen söle sen ver derdim ne kötü :( şimdi bunu aştım allaha şükür söyleyebiliyorum :)))))))

montevo 16-03-2011 08:52 PM

sosyal fobi insanı alır onlarca kişi içinde yalnız bırakır,boğulmana sebep olur,kaçış aratır ve evde bilgisyarın başında oturmana endne olur.tatillerde vden çıkmmana nedne olur.telkinler başlarda işe yarıyordu ama şimdi sade iştahımı açıyor.bunun damardan verilen bi şekli yok mu?

blondish_ozlm 16-07-2011 06:32 PM

boyle hocalarda var yazik

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM.