![]() |
Ynt: Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? sanırım çok sıkıcı olurdu. psikoloji ve davranış psikolojisi sevenlerin ilgisini çekebilirdi. insan neden hep aynı hataları yapar, aynı sonuçlara ulaşır? sorusunun cevabını arayanlar seyreder ama cevabı bulamazlardı.. bunca kirlilik içindenasıl saf kalınır, yada saf kalınabir mi? sorusunun cevabını çok net olarak görebilirlerdi. 40 yaş civarı severdi belki de filmimi :))) |
Ynt: Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? Evet kesinlikle izlemeye değer bulurdum.Çünkü başarısızlıkların ardından nasıl tekrar mücadele verildiğini,umutsuzluklar karşısında nasıl davranılması gerektiğini,ve aşk acısının,hüznün nasıl bir deneyim olduğunu ve daha birçok şeyi öğrenirdim.Açıkçası bu filmin devamını merakla ve heyecanla bekliyorum.Neler olacak diye....Ama eminim mutlu sonla bitecek:)) |
Ynt: Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? düşündürücü...bana sorasanız isterim hemen şimdi değil ama ilerki yaşlarıımda mutlaka isterim...neden şimdi istemiyorum ona tam olarak kesin bi cwp veremem ama belki kırgınlıkları başarızızlıkları yeni unutmaya başlayıp tekrar hatırlamak istemiyor oldugumdandır..bilmiyorum..ama bnm hayatımı izlemek herkesin pek de hoşuna gitmeyebilirdi...şimdi yaşadklarım bazılarının hoşuna gitmediği gibi... mlk34 |
Ynt: Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? ooof of,öyle bir film olurduki senaristlerde abartmış ama derdiniz kesin:) Dönüp baktığımda,almam gereken dersleri son bir kaç senedir almaya başladığımı görüyorum,daha önce sorun varsa sorunun içinde,mutluysam onun içinde kaybolup gitmişim, hiç bakmamışım,bundan ne öğrenmem gerekir diye. Ama geç olsun da güç olmasın değilmi:) |
herhalde benim filmim müzikal tadında olurdu. uçlarda olacak kadar neşeli ve hüzünlü. tıpkı Godard'ın serseri aşıklar'ı gibi samimi ve siyah-beyaz |
benım fılmım sanırım rakının yanınd agıden beyaz peynır gıbı uyumlu olurdu herkesle...cunku herkesın yaptığı aptallıkları yapıp herkesın sahıp olduğu komplekslere sahıbım.ama bıraz abartılı..nasıl o kadar kazıktan sonra saf kalınır yada o kadar kazıktan sonra tekrar nasıl kazık yenır dıe soranların cevaplarını bulurlardı fılmımde.. |
heralde ki izlemeye değer bulurdum, vayyy be neler yapmışım ben derdim:) insanın bazen dışardan bi gözden kendine bakması iyi olur aslında.. |
Cevap: Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? Merak etmeyin arkadaşlar hepiniz hayatınızı bir film olarak izleyeceksiniz...ne zaman mı? ölürken...hep derlerdi inanmazdım,gerçekten ölmek üzereyken hayatın bir film şeridi gibi bir anda gözlerinin önünden geçiveriyor,çok hızlı oluyor ama herşeyi yeniden izliyorsun...bir kazada ben deneyimledim de oradan biliyorum... |
Cevap: Hayatın bir film olsaydı, izlemeye değer bulur muydun? Ayy hayat bir tiyatro sahnesi bizlerde oyuncularız..Bence benim hayatım İzlenme rekorları kıran süper güldürüçlü-süper ağlangaçlı-süper sevindirgeçli-süper aşkımsı-süper alkışlanası-süper kızınılası-süper öykünesi- vs vs vs Oyunlarlayaşagiller familyasından olumlama ustası bağyan sanrıça kuantum diyarında..( filmin ismini bile buldum):))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM. |