![]() |
denizin sorunu kilo vermek istiyorumm insanların bakışlarından sıkıldım mutsuzum hemde cok |
Ynt: denizin sorunu hayata mutlu bak kilo her insandada olabilir bende az bucuk kilolu bi insanım spor geçmişime dayanarak :p ne yapayım annem beni .5.5 kilo dogurmus ben ne yapsam etsem hep balık etli bi insan olucam galiba hayatım boyunca olsun ya buda tarzım kimseye aldırıs etmiyorum kilo konusunda zayıflaya bilirisin diyet spor yaparak bunu kafana takma dedimya bende kiloluyum üstelikde tipsizim :D ama farkım tarzım |
Ynt: denizin sorunu pozitif ol mutlu ol diyosun ama biyerde de engel işte olsun aşkta olsun her yerde |
Ynt: denizin sorunu kendini sevmelisin önce ben ask acısı cekiyorum yasamyı red ediyorum ama kendimi seviyorum :O tamı tamına 110 kiloyum 186 boy :o esmer kuru güdüp tipsiz birisiyim bende üzülebilirim şişkoyum diye demi gerci :D ben bir az şişko diilde izbantut tarzıyım ama olsun kendini sev zihnini mutlu tut bunlar faal seyler herseye care var verirsin illa kilo dertmi kilo |
Ynt: denizin sorunu kılo dert dert dert basa belaaaaaaaaaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM. |