![]() |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... beğendiğinize sevindim... f678h kızınıza sevgiler... s456 teşekkürler... http://www.yeniresim.com/data/media/...maya_alyor.jpg |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... bu sonuncusu özellikle çok şahane y789 teşekkürler ttli3 |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... Hani sen bir aralar yazı denemeleri yapıyordun ne oldu? paylaşımlarını bekliyoruz. smiliyface |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... arkadaşlar bişey diyecem ama... ben son 3 haftadan bu yana sabahları çok zinde bir şekilde ve hergün tam saat 5:00' de uyanıyorum... ister erken yatayım ister geç hiç değişmiyor saat 5:00' de ayaktayım... ne oluyor anlamadım... smiliyface |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... ne güzel lier 25889 darısı benim başıma inşallah.. çok istiyorum sabah erken uyanıp işe gitmeden önce evde keyif yapayım ama son dakikaya kadar yataktan çıkamıyorum... tembelmiyim ne y789 |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... bende çok memnunum bu durumdan hayatı ancak yaşamaya başladım... neydi o eski halim... evden zarzor çarçabuk hızlı adımlarla kaçar gibi çıkıp paldır küldür işe genellikle geç kalma muhcupluğu ile gitmek... aç karnına, surat 2 karış... zoraki gülümseme ile... hayatın altında eziliyomuşum... şemdi ne güzel 5 te kalkıyorum... hiç acelem yok... traşımı oluyorum... bir bardak pekmez suyumu içiyorum... sonra çayı ocağa koyup fırına ekmek almaya gidiyorum... sımsıcak ekmeğin burnundan kırıp yiyerek geliyorum... kanalın ismini vermiyeyim bir kanalda türkü dinleyerek eni konu kahvaltımı ediyorum... hatta birazda kitap okuyorum... derslerime bakıyorum (açıköğretyimde okuyorum ya) 1 saat 45 dakka önce işe gitmek için çıkıyorum... insanlarla selamlaşarak tokalaşarak gülümseşeek işime gidiyorum... erken kalkmanın hayatta bu kadar fark yaratacağını 16 cilt ansiklopediyle yazıp okutsalar anlayamzdımm.. hepinizin bunun zevkini tatmasını isterim... sevgiler ve saygılar... |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... ayyyy hep yapmak istediğim şey ama gerçekleştiremedim bi türlü. saati 6 ya kuruyorum 7 yi geçe zor kalkıyorum dunk56 |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... lier cım erken kalkarak bu kadar güzelliği yaşadığın için tebrik ederim seni.. thumbsanim aynı şekilde bir dahaki sınav haberlerinde de başarıyı yakalamanı bizleride sevincine ortak etmeni diliyorum.. ark5 sevgiler.. hismiley |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... arkadaşlar çok teşekkür ederim... burda bizler sevincimizi üzüntümüzü de paylaşıyoruz... sıkıntılarımız dertlerimiz paylaştıkça azalıyor... sevinçlerimiz mutluluğumuz paylaştıkça artıyor... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum... hep güzel habetrler verebilmek için hayata sımsıkı sarıldık işte... sevgi ve saygılar... |
Ynt: Lier22'nin Seyir defteri... teşekkürler arkadaşlar... ve **shamanic** sınavlar kötü geçti malesef... vizeden iyi notlar almıştım... biraz kendime çok güvendim heralde... çalışmayınca çok zorlanıyor insan... bütünlemeye bakacaz artık... sonuçlar bir belli olsunda... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:10 AM. |