![]() |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben değerliyim, etrafımda bana değer veren insanlar var. Hakettiğim bolluğu bereketi,sevgiyi, aşkı hayatıma kabul ediyorum... Ve öyle de oldu :) |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben değerliyim, etrafımda bana değer veren insanlar var. Hakettiğim bolluğu bereketi,sevgiyi, aşkı hayatıma kabul ediyorum... Ve öyle de oldu :) |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben değerliyim, etrafımda bana değer veren insanlar var. Hakettiğim bolluğu bereketi,sevgiyi, aşkı hayatıma kabul ediyorum... Ve öyle de oldu :) __________________ |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben degerliyim, etrafimda bana değer veren insanlar var. Hakettiğim bolluğu,bereketi,aşkı hayatima kabul ediyorum Ve öyle de oldu |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben değerliyim Etrafimda bana değer veren insanlar var Hakkettigim bolluğu bereketi aşkı sevgiyi Hayatıma kabul ediyorum Ve öyle de oldu Amin |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben degerliyim Etrafimda bana değer veren insanlar var Hakettiğim aşkı sevgiyi bolluğu bereketi Hayatıma kabul ediyorum Ve öyle de oldu Aminn☺ |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben zaten değerliyim.Hiç bir şarta bağlı kalmadan kendim olduğum için ,kendime dürüst olduğum için ve kimseden bir şey beklemeden var olan içsel kaynaklarımı kullanabildiğim ve başkalarının beklediği gibi davranmadığım için özelim değerliyim yeterliyim .. |
Cevap: Nur'lu Günlük Ben degerliyim Etrafımda bana değer veren insanlar var Hakettiğim bolluğu bereketi aşkı sevgiyi Hayatıma kabul ediyorum Ve öyle de oldu Amin☺ |
Cevap: Nur'lu Günlük Daha önce bahsettiğim yakın arkadaşımla iligili son durumu netleştirdim ve görüşmeme kararı aldım.Konuşarak halledemiyorduk .Pat diye kestim görüşmeyi.Yaptıgımız son görüşme de hoş degildi.Hep yaptıgı birseydi.Gereksiz sabır gösteriyordum.o benim aynam olamazdı.ben öyle biri deiğildim 19 eylülden bu yana görüşmüyoruz hiç pişmanlıgım yok.son yaptıgı hareketten ötürü tasdiklemiş oldu Yolu açık olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 PM. |