![]() |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Karnim agriyor biraz neden acaba |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Eve gitsem bahceyi sulasam Vee Dus alsam ne iyi olar sicakk cok sicak Istanbul terlettin beni yahu:) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun ogleden sonra tahlillerimi alicam rabbim kuvvet versin Bugun 15 dakika yuruyus yaptim aslinda sabah erken kalkip yuruyus yapabilirim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dna aameliyatimcok basarili gecti Doktor guatir ilacimin duzeyi normal dedo sukurler olsun |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu DNA ameliyatı nedir? |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dedigim gibi gecen gun gozume pencere gibi dna sarmalim acildi Bnm Panik atagim Seker Kolestrol sinirda 2side Guatirim vardi O pencereden sorunlu kismi kestim anlik bir seydi Bilmiyorum 1 bucuk aydir ilacimi almadim yukselmemis dedi doktor 25 mm icin onceden 100 mm iciyordum Hatta 1.50 Mucize bunun adi |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun h..in dogum gunu Ona nasil davranmaliyim bilmiyorum Beni gormezden geldigi gibimi yoksa kendi bildigim gibi mi Elbette kendim gibi olup hediyesini verecegim Bu aramizdaki mesafe Bana sinir cizdi Sen sadece basit bir ascisin Ben ise teknisyenim dedi ozetle Haddini bil yani Bunlarida asicam Bunlarda gecti bitti mazide kaldi |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bence o haddini bilmeli. Verilen hediyeyi bu küstah tavır hoş değil. Seviyesi düşük şey. Daha iyisini hak ediyor olmalısın. Ve öyledir. DNA aktivasyonu diye bir şey var ama senin bu denryimin bir çeşit şifacılık olmuş. Belki bu konuyu araştırmalısın. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bugun ne pisirsem |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Sweetm sifacilik yetenegim var Hatta el aldim 2 ayri hocadan Bakim ve sifa uzerine egitim gordum Bu sifacilik insani yoruyor Eskitiyor Guclu olmak zorundasin Benim kullandigim teknik islami usul oldugundan zarar goren yok Bebekler bile aldi Arkadasimin oglu atesi dusmuyordu atesi dustu Bir baska arkadas Antibiyotiksiz iyilesti Bir baska arkadas bobregindeki tasi dustu Ve oglum dusup ayagi sisti Ayak birden indi Bende bircok mucize yasadim ruyamda Ellerimde besmele ve hu ismi yaxiyordu Denildigi gibi ayni isim ile ayri hocalardan egitim aldim Besmele cok buyuk bir sifa ksynagi Isyerindeki kiz iseyaptigi saygisizligi anladi bana farkli davrnmaya basladi Gecen sene kafaya takip sinir krizi gecirmistim Su an baya sakinim :):) Zaten cokda onemli degil Dedigim gibi ben bana yakisani yapacagim Oda kendine |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM. |