![]() |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu uy897Bugun cokkkkkkk enerjili ve tempoluyum Icimden akan enerji pozitif Hayata neseyle bakiyorum Ben kendimi seviyor kabul ediyorum Ince olmak bnm kaderim Ben ince ve guzelbirbayanim Ince incek8908 Zahmetsiz inceliyorm956k Kuallara bagli kalamamsevincli Ey melekler sesimi duyun Bu yaglari tasimak istemiyorumhappy6 Enerjiye donsunler suya donsunlergulensmiley Bende olmasinlar onlari selbest birakiyorum bana kattigi seyler icin tesekkur ederimf678ht678 |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Dun aksam degisim icin dugmeye bastimsevincli Once sporumu yaptimk8908 Sonrada yuz yogasina basladim Kaslar Dudak Gidik s456 Cok sevimsiz guntu olustuy789 Gun icinde 3kere yapicamsmil56 |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Hic birsey icin gec degil kalk evi supur:) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu smil56Yeni bir cimlastik turu kefettim ohoooo superrr Neden simdiye kadar yapmadim dedigim bir hareket degidim basliyor I want to play a gamek8908 |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu jimnastik mi yapıyorsun firdevs en ilgilendiğim alanlardan biridir ama bir tek parende atabilirim :D bende yüz yogası yapıyorum daha çok elmacık kemikleri için .D |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Mesajin icin tesekkurler Spor benim gibi tembel birine hic mi hic cazip gelmiyordugirlhaha Bugun nette dolasirken cimlastik hareketleri gordum aynada yaparken baska hareket kesfettim ee dedim ya tembelim ya956k Allahim seni seviyorum hem hareket hem incelme hemide oryantal kop kop yani:)uy897 |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Rafa kaldirdigim spor aletini kullanmaya karar verdim ustelik video izliyorum nettevakit hizli geciyo ya caktirmadan spor yapiyomwave44gulensmiley:zpzp: |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu 100. Mesajimi da yazdim hala tegmenim:)bu cene bende varken :) |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Nerde kalmistik:) 956k956kgirlhahagirlhahay789s456happy6 hppy6hpy6sevinclisevincli :):):):):):):bisiklet |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 AM. |