![]() |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu ey evrenin sahibi senden şimdi sağlıgı ve şifayi kabul ediyorum teşekkürler |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Şifa olsun. Ve öyle de oldu. |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Bu olumlama beni cok rahatlatti swetim olumlama ozeti sifalar cekim yasasi izin vermekden geciyormus anladim Senin sozlerini ekliycem teşekkür ederim |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Evrenin sahibi senden bnm icin neyin iyi olduğunu bilir ve bnm mutlulugum icin calisir Sevgili evrenin bnm icin calismasina izin veriyorum |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu lys sınavı ve üniversiye gitmeye hazırız |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Allah yardım etsin..sonuc iyi olsun |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu yazmayalı uzun zaman oldu topluluk karşısında konuşamadığımı fark ettim ve bünyem error veriyor ya hasta oluyor yada yaprak gibi titriyor pes bu kadar azimli bir bilinc olmaz |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu bu arada bnm değişim hikayem de güzel oğlum %90 burslu medipol okuyor bende ilahiyat okuyacağim bu cok güzel bir haber şükürler olsun rabbime |
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Alıntı:
|
Cevap: firdevsin degisim gunlugu Uzun zamandır uğramamışım. Kısaca hayatımdan neler değişti artık eskisi gibi ağlamıyorum Kendimi suçlamıyorum da En azından kendime değer vermeyi öğrenmişim Güvenmeyi de Hayatım çok güzel gidiyor diyebilirim Okulumun bitmesini istiyorum O kadar çok planlarım var ki Önceden.plan ahi yapmıyordum Kör gibi yürüyordum ve nefes alıyordum Mutsuzdum ve ne yapıcağını da bilmiyordum Şikayet edemiyordum. ooo67 Şimdi tüm yüklerimden kurtuldums456 Hayatın akışına guveniyorumgulensmiley Süprizlerle acigimkahvesmiley Hayatın hediyelerini sevgiyle kabul ediyorum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:16 PM. |