Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   eseski günlükkk(süperr değişimlerr) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623136)

eseski 09-07-2013 05:30 PM

Cevap: eseski günlükkk(süperr değişimlerr)

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844832)
olur öyle arada.. tamamen dönmüyorsun ama sevincli geçici birşey

umarımm öledirr:) belkide bir iki gündür dışarı çıkmıyorum ondadır diye düşündüm. İnsan içine cıkmayncada anlaşılmıor. Çıkıp birileriyle konuştıkca , bu isteği kendinde görünce iştee ozman diyosun kii ben değişmişimm..

eseski 10-09-2013 08:43 PM

dinlemeye devamm ..Uzun süredir ego güçlendirici, Sosyallik arttırıcı,ertelemeyi bırak, kendime güven ve topluluk karşısında konuşma dinliyorum. Daha önceden dinlediğimde ve şimdide aynı şekilde ertelemeyi bırak telkininin hayatıma çok güzel etkileri oldu. Bu telkinleri dinlediğim zamanlar hiç birşeyi umursamıyorum üniversitede sınavlarıma bile çalışmıyordum. Ama ertelemeyi bırak telkini beni kendime getirdi , tembellik yapmıyorum artık hiçbirşeye işlerimi hemen o anda bitirmeye çalışıyorum.. Tembel arkadaşlara tavsiye ederim:)

maviinci 11-09-2013 12:16 AM

Alıntı:

eseski Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846509)
dinlemeye devamm ..Uzun süredir ego güçlendirici, Sosyallik arttırıcı,ertelemeyi bırak, kendime güven ve topluluk karşısında konuşma dinliyorum. Daha önceden dinlediğimde ve şimdide aynı şekilde ertelemeyi bırak telkininin hayatıma çok güzel etkileri oldu. Bu telkinleri dinlediğim zamanlar hiç birşeyi umursamıyorum üniversitede sınavlarıma bile çalışmıyordum. Ama ertelemeyi bırak telkini beni kendime getirdi , tembellik yapmıyorum artık hiçbirşeye işlerimi hemen o anda bitirmeye çalışıyorum.. Tembel arkadaşlara tavsiye ederim:)

nasıl dinliyorsun, dinleme süreni ve şeklini yazar mısın kahvesmiley derty

eseski 11-09-2013 07:09 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846512)
nasıl dinliyorsun, dinleme süreni ve şeklini yazar mısın kahvesmiley derty

ikişer ikişer ekledim hepsini Ego ego Topluluk Topluluk.. gece uyumadan önce acıyorum pc den sabaha kadar 7 saat dinliyorum

eseski 22-09-2013 04:34 PM

arkadaşlar bi ara dalgalanma yaşadım sanırım , öncekiler gibi yine bırakacaktım ama yapmadım bu sefer. Ve şuanda dinlemeye devam ve farkındalıkla yaşamaya çalışıyorum uzun zamandır. Ve çok iyiyim şuanda. Farkındalıkla kıskançlığım,gerginliğim,sinirim ortadan kalktı gerçekten süper. Ayrıca şuanda öğretmenlik yapıyorum bu teliknler sayesinde o kadar rahatım ki . Ben kendi arkadaşlarımın arasındayken bile konuşamazdım suanda lise öğrencilerinin dersine giriyorum ve esprilerle şakalarla süper ders işliyoruz ::) çok mutluyum. işe yaramıyor diye bırakmayın sakın telkinleri arkadaşlar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:39 PM.