![]() |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun Alıntı:
şöyle yokmu şu olumlamayı oku bi kendine gel şu çekimi yap da dünyan değişsin şu eft şöyle yapılır vs girlhaha bi ara bunlar saçma geliyordu ama şu an böyle somut bişey yapmaya ihtiyacım var kararsız olduğumu o yüzden böyle olduğunun farkındayım |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun niye sürekli sıkıcıyım diyorsun..fark ettiriyorsun bize :) kendi adıma konuşayım bende cok ıyı degılım su an da..ama eskıden daha ıyı halde olduğum kesın sukurler olsun..birden olmuyor hiç bir şey..umarım senin istediğin kadar çabuk gerçeklerşir..ama benım bırden olmadı. senın yerınde olmak ısteyen mılyonlarca ınsan var..on yılda da olsa o okuldan mezun olmak ısteyenler..herkesten önce sen sürekli kendini yargılıyosun..bu yüzden de muhtemelen etrafından düşündüğüne benzer şeyler duyuyorsun..işte bu yüzden diyorum önce sen cümlelerini değiştir.. yazdıkların bana çok tanıdık geliyor..bundan iki yıl önce bende sürekli ne yapsam elimde kalıyor..sonuna gelmişken neden sonuç alamıyorum der dururumdum.. :) |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun doğru diyosun :) yüzümü güldürdün :D sağol ben de çok isteyerek severek okudum hyat değişiyor uzun zamandır aynı durumda olmak sıktı değişecek elbet :) bir an önce olsun lütfen :) dua edicem inşallah istediğimiz gibi olur tekrar :) |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun insallah istediginden beklediginden daha iyi olur..bak birda cok guzel bir destek grubu var..sanslisin birdasin..bi herseyin iyi olllacagina isaret bence : )) hosgeldinn ♥ |
|
|
ailem çok destekçidir bana serbest bırakıyorlar ama aileden öte sülale diyeyim onlarda var o huy.. herkese de tek tek laf anlatılmıyor benim kabullenmem lazım bunu önemsememem lazım annem de o şekilde telkinde bulunuyor niye önemsiyosun niye onlara göre karar vermeye çalışıyosun vs. ailemden çok ben kendi kendimi eleştiriyorum içten içe. bilmiyorum huyum bu mantıksız biliyorum başkası sorsa çok güzel akıl veririm uygulamaya gelince yok... Allah akıl fikir versin y789 |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun yalnız anlatmak bile iyi geldi mutlaka düzene sokucam hayatımı sadece panik yapmamam lazım artık :) |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun Benimde yükselenim kova. Küçük oğlum kovadır birde, oda çok başarılı bir çocuk. Ben onu psiklojiye yönlendiriyorum ama, çünkü insanlara yardım etmek kovaların en sevdiği şeydir. Pek çok astrolog var kova burcundan ve ünlü kişi . Bence sende bir taraftan bu konuları araştırabilirsin mutlaka ilgini çekecektir. Eğer ilgini başaramıyorum istediğim gibi olmuyor duygundan çekmeyi başarabilirsen, diğer öğrendiklerinle harmanlayarak yeniden yol alabilirsin. Umutsuz olma zaten iç potansiyelin var demek ki. Gerisi gelecektir. Kolaylıklar diliyorum sana |
Cevap: öneri istiyorum değişimim sizin önerilerinizle olsun Yazmayı deneyebilirsin. Yazdıkça kendini fark edersin. Tutukluğunu, nerede takıldığını, ne olursa ama ben burada buradan önce başka sitelerde yıllardır yazıyorum. Yazdıkça içimdeki tohum büyüyor, gelişiyor boy atıyor. İnsanları çok seviyorum ki muhtemelen sende çok seviyorsundur. İletişim alanında da başarılı kovalar. Bak echart tolle oda bir kova muhteşemdir videoları izlemeni öneririm. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |