![]() |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Şahane bir şarkı atlante harikasın, bayıldımmm. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü selam atlante günlüğünü okudum artık takip edicem değişmeye devam et ve bizler için umut kaynağı ol |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü Düne kadar gözlerim kısıktı,bir kendini sıkma durumu vardı bedenimde.Bu sabah bir ara uyandım ve geri daldım uykuya.Rüyamda , daha doğrusu rüya görürken bilinçli olarak yönlendirdim kendimi.Yaşamak istediklerimi ve o an yapmak istediklerimi olayların akışına göre; yaptım ve kendimi tam hissettim.Çok zinde uyandım hatta en son ne zaman böyle uyandığımı hatırlamıyorum.gözlerim bakışlarım çok net bakıyor etrafa.gün içinde elbette az biraz eskiye döner gibi oluyorum ama bir günde olmayacak değişim ,zamanla olacak inanıyorum.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü alfa frekanstan da dinliyorum ,çekirdek inançtan da dinliyorum.geceleri mutlaka hoparlöre takıyorum mp3ü ve büyüme telkinini dinliyorum sabah uyanana kadar kalıyor. gün içinde hayatını sevgiyle doldur dinledim.değiştirebilirim bunları gün içindekilerin sırası farketmiyor..akşam dinlenmek için odama çekildiğimde alfa frekans dinliyorum. |
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü Bugün bir konuda çok sıkıtnı stres yaşadım ve yarına kaldı çözümlemek..Sizden ricam bu sorunun çözülmesi için lütfen benim için de dua edin ,birer dilekte bulunun.Enerjinizi alacağıma eminim.Teşekkürler arkadaşlar..Herkesin kandilini kutluyorum.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Allah tum sorunlarini tez gidersin,zorunu kolay etsin ,kolayini daha kolay etsin duam seninle atlanta,senin ve tum forumun kandili mubarek olsun. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Arkadaşlar o stres ortadan kalktı biliyor musunuz? :))) hem de çok çok rahat bir şekilde oldu bu.Sayenizde.Allah razı olsun,hep varolun. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü arkadaşlar boy uzama telkinini almaya niyetlendim ve azıcık beklemem gerekti elimde olmayan nedenlerden dolayı :) fikirleriniz nelerdir?Sizce işe yarar mı gencim daha boyum hala uzayabilir belki ne dersiniz?Moral veren yorumlarınızı merakla bekliyorum .. :) |
Cevap: Atlante'nin günlüğü |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Yıllar olmuştu taşındığımız semte uğramayalı.İşimiz de düşmüyordu oralara zaten.Fakat şöyle bir şey oluyor; durup duruken geçmişteki bir olay,bir insan tanıdık,bir konuşma vs. düşüveriyor aklıma kendiliğinden geçip gidiyor aklımdan.Kendimce bir yorum yapıyorum buna 'o kişi her kimse demek ki onun karşılaştığı durumlar da benimle alakalı bir şeyler hatırlatıyor kendisine ve düşünürken biz bunları enerjimizi gönderiyoruz birbirimize farkında olarak ya da çoğunlukla olmayarak.' işte tam da bunu yaşadım 'yine'. son zamanlarda geliverdi aklıma o kişi ve rüyalarımda da gördüm zaman zaman o semti.Hiç olmadık yerde işim düşüverdi yolum düşüverdi oradan geçiyordum.Ve dedim ki 'bir de karşılaşıyormuşuz'. öyle de oldu! Halbuki karşılaşmamak için yığınla sebep hatta şans varken karşılaştık.Şaşırmadım aslında çünkü sinyallerini alıyordum hayattan . başka şehirde okuyordu ve yaz dönemi olsa bile yine şehir dışında kalabilirdi kendisi,tatilde olabilirdi. ben yola yalnızca 2dk sonra ya da önce çıkabilirdim ve 'zamanlama'mız denk düşmeyebilirdi. vasıtadan indiğimde yığınla farklı yol varken o yola sapmayabilirdim. telefonum çaldığında o yöne bakarak değil de dikkatim dağılmışken farklı yöne bakabilirdim. ve bir sürü başka detay.. Tesadüf diye bir şey yok gibi sahiden. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Olgunlaştığımı hissediyorum, tesadüf(!)ler daha da sıklaşmaya başladı.şarkılarda ve kişilerde gerçekleşiyor ve ben bunu istediğim olayları kendime çekme konusunda kafa yoracağım. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü kendimi çok sıktığımı farkettim bedensel olarak.ağzım dişlerim, karnım, göğüs bölgem..başım da hep öne doğru hamle yapar gibi kasılmış vaziyette. hal böyle olunca nefes almadığımı kendimi hep sıktığımı anladım. direnmek anlamına mı geliyor yoksa? ben buna yordum.. farkına vardıkca gevşiyorum ve arkama yaslanıyorum,serbest kalıyorum.. kendime çok yüklenmekten kaçınıyorum böylelikle. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü bugün kafama takılan iki olay oldu gün içerisinde(farkındalığım arttığından belki de). ilki ; çalıştığım firmadaki birinin dalga geçerek verdiği yanıt (ki bu onu gayet geçimsiz biri kılıyor gözümde) ikincisi; diğer çalışanın beni düzeltirken bilmişlik yapması (onunla da oldum olası anlaşamıyorum) en kolayından kendimden pay biçiyorum;insanlara nasıl davranılması gerektiğini ya da başka deyişle onlar üzerinde hangi noktaya kadar hakkım var sınırlarımın bilincindeyim. ancak saygısızlığa ya da yersiz bağırmalara,alaylara tahammülüm yok ve benim canımı çok sıkıyor karşılaştığım olaylar. şunu farkettim; yaşanan olayda sadece 'üzülüyorum'.peki ben bu kadarını mı becerebiliyorum?karşıdakine aynı tarzda yaklaşımda bulunamıyor muyum?eksiğim ne? sorun şu ki; alışkın değilim.insanca yaşamayı benimsemiş birisiyim ve bu değerlerle büyütüldüm. her ne olursa olsun hayatın bu örnekleri de var ,varolmaya devam edecek..bu yönümü geliştirmeliyim, ,incinmek tek yapabildiğim olmamalı. |
ben de senin gibiyim, sosyal ilişkilerde kendi gösterdiğim hassasiyeti diğerlerinden de bekliyorum ve sonucunda da hayal kırıklığı yaşıyorum. hatta gereğinden fazla alınganlık yaşamıştım bir dönem. psikiyatrist bana deprex isimli ilaç verdi, inanılmaz rahatladım, herşeye gülüp geçmeye başlamıştım ama ömür boyu kullanamayacağım için bıraktım. sonra da telkinler derken daha iyiyim ama senin yaşadığın hassasiyet bende de devam ediyor hala. bence o bizim kişilik yapımız. aslında normal olan bizleriz.y789 |
|
Cevap: Atlante'nin günlüğü Mükemmelliyetçilik ve düzenleyiciler telkinlerine ağırlık vereceğim.Çünkü esas kilit noktaların bu olduğu kanaatine vardım.(hoş,zaten uzmalar söylemişti :)) ) her şeyde mükemmellik aramak bir hayli yordu beni ve garantici olmaktan usandım. dinlemeye başladım,haydi bakalım.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Zero limit isimli kitabı ben de aldım.Okumaya başlayacağım bugün. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü zero limit, çok güzel bir kitap, okumaya başladığım andan itibaren içimde bir huzur oldu sanki ama aksilik buya bu aralar hem evde hem işte o kadar çok yoğunum ki okumaya fırsatım olmadı. senin adına çok sevindim. olumlu haberlerini bekliyorum arkadaşım... |
Cevap: Atlante'nin günlüğü 'şimdinin gücü' 'meleklerle yaşamak' 'her gün bir meditasyon' isimli kitapları da aldım.sitede önerildiğini görünce okumak istedim. kişisel gelişim kitaplarını sıkıcı buluyorum artık(yıllardır okuduğum için) , bu sebeple telkin daha etkili bana göre. fakat bu son aldığım kitaplar kişisel gelişim gibi sıkıcı olmayıp farklı bakış açılarını barındırıyor.yöntemler vs .. bu yüzden aldım zaten.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü bazen , kendi kendime olumlamalar yapıyorum. içimden takıldığım konu her neyse olumlu cümleler kurarak olumsuzluğu yıkma çabasına giriyorum. olumsuz düşünceler mücadele edince onları dinlemeyip daha çok olumlu sözcükler söylüyor onları bastırıyorum. bunları iç sesle yapmak etkili mi acaba?bilemedim.enerjim tükeniverir sürekli tekrar etsem dıştan. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Tükenmez bence artar. Bazen yüksek sesle söylemek de çok etkili oluyor bazen fısıltı nasıl uygun olursanız öyle. Bazen içinden geçirdiğini kulağıyla duymak istiyor insan. Bazıları da sesini kaydedip dinliyor. |
|
bitirmedim açıkcası :( bahane değil belki ama yorgun hissettim kendimi işlerdn ve derslerden (asıl yorgunluğum beyin olarak biliyorum kendimi..). fakat meleklerle yaşamak isimli kitap zero limit yöntemiyle aynı sanki.daha kolayıma geldi de benim , onu uyguluyorum şimdilerde :))) |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Uyguladığın bazı şeylerden bahsedebilir misin:) |
tüyler meleklerin yanınınzda olduğuna işarettir demiş . bu sabah işe gelirken bana doğru uçan bir tüy gördüm. şundan da bahsediyor; mesela birisi kendini ifade etme durumuyla karşılaştığında , tartıştığında kalbi hızla çarpıyor nefesi daralıyor ,midesine kramplar giriyor,titriyormuş vs. bir yöntemle (kitabın yazarı) geçmiş yaşamına dönmüşler bu kişinin. konuşma yaparken insanların önünde bir asker tarafından yaralanarak öldürülmüş .bu anısını temizlemişler ve artık bu problemi yaşamıyormuş. geçmiş yaşama inansa da inanmasa da adına ne dersen de esas olan durumu temizlemekmiş. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü bugünki olayda anksiyete dedikleri durum oluştu yine bende.Allah'ım kurtulmak istiyorum bundan.. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü umarım gerçekleşir .. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü telkınlere ara vermiştim. bugün öksüz yetim özel telkinini dinlemeye başlayacağım. hiç dinlememişim, etkilerinin iyi olacağına inanıyorum. buna ihtiyacım var. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Büyüme telkinini dinliyorum birkaç haftadır , geceleri hoparlöre takıyorum mp3ü. Sabaha kadar kalıyor. Duygu ve düşüncelerimi bastıran biriyimdir, korkarım sonucundan bir zarar gelecek diye. Emin olduğum konularda bile susarım. Haksızlığa uğradığımda cevap vermezsem ezilmiş hissederim o kişi veya kişilerin karşısında. Tüm bunlar çok kötü düşünceler :( Büyüme telkini bana aşamadığım konularla ilgili rüya gördürürdü ancak öyle rüyalar görmüyorum artık. Belki de olumsuz düşüncelerin bir kısmı temizlendiğinden dolayıdır. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü Büyümeyen çocuk tarafımı keşkeşfettimğim zaman bu durumu değiştirmek için ciddi kararlar almam gerektiğini ve sosonuçlarınıa katlanmam gerektiğini öğrendim. İşte büyümek bu olsa gerek dedim. |
Cevap: Atlante'nin günlüğü ego güçlendiriciyi dinledim, bulunduğum ortamda birisi emir verir gibi konuşunca tersledim. dinlemeden önce görmezden gelirdim bu ve buna benzer durumları. fakat cevap verdikten sonra kalbim hızla çarptı ve endişe duymaya başladım (anksiyete ) sanırım anksiyeteyi yaşamamak için kendim olmaktan kaçıyorum... |
Cevap: Atlante'nin günlüğü umudum kamladı. anksoyete durumunu yasamaktan bıktım. kendım olmaktan kacmaktan bıktım. bır ıse yaramazın tekıyım. hıc bır seyı haketmıyorum. |
|
Bu tarz olumlamalar hiç gerçekci gelmemeye başladı. okuduğum tüm kitaplar (kişisel gelişim vs.) çöpe gitti. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM. |