![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü 2hafta oldu şimdi etkilerini hissetmeye başladım şükür. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Sabır sabır arkadaşlar. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü dalgalanmalar olacaktır elbet ama şuanki halimden çok memnunum :) ego-güven-suçluluk telkinlerinin daha önceki dinleme tecrübemde karşılaşmadığım etkisi "sosyalleşmek". evden nerdeyse hiç çıkmadığım halde beni aramayan insanlarla telefondan saatlerce konuşmaya başladım.mecburen markete eczaneye çıktığımda ise beniimle konuşmak için can atan satıcılarla karşılaşıyorum :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
suçluluk, ego,kendin güven telkinlerini yeteri kadar dinlememiştim.ağırlık vereceğim..değişim yaşadığını okuduğumda istek canlandı içimde :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Beklediğim dalgalanmalar oldu çok kötü 2 gün geçirdim kabus gibiydi :( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Çok şiddetli semptomlar başgösterdi, tüm eski korkular takıntılar hepsi beraber hücum ettiler çok güçlülerdi başedemedim kabule geçtim ve kafam savaşı bıraktı |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü yaf ben ışıklı yolu çok özledim buranın tadı tuzu oluyodu :( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bu arada telkinlere devam ediyorum. suçluluğu çıkartıp yerine yüz kızarmasını ekledim, ismime özel almıştım.listem: ego-k.güven.-kilo verme-yüz kızarması. hamileyken kilo vermek mümkün değil tabi benim amacım iştahımı kontrol edebilmek. abur cuburdan elimi çekip sağlıklı beslenmeye yönelmeyi sağlamak. başarı az çok var.yüz kızarmasının etkisini bakalım görecek miyim daha önce dinlememiştim. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bu hooponoponopo tekniğini ilk gün uyguladım iyi geldi 2. gün çok anlamsız gelmeye başladı ve uygulamalarım bi işe yaramadı. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 AM. |