Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622839)

mehtap1606 17-04-2013 08:18 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

evet böyle olmaması lazımdı, bence arayıp bi durumunuzu konuşun muhakkak yanlış olan bişey varsa düzeltecektir.
güzel haberlerini duymak dileğiyle actionsmile

serpilelif 17-04-2013 09:59 PM

evet sanırım ararsam iyi olacak. ama önce düşüncelerimi toparlamam lazım. şu ara kafamda hiç bir şey net değil. sürekli kendimi inceliyorum, her hareketimi, düşüncemi değiştimmmi diye ama iyice kafam karışışıyor.
offfffagl34

mehtap1606 18-04-2013 09:44 AM

onlar sen leb demeden leblebiyi anlayacak kadar tecrübeli ve eğitimliler , o nedenle hiç düşüncelerimi toplayacam diye zaman kaybetme, ara ve akına o an geldiği gibi konuş.

mehtap1606 18-04-2013 05:05 PM

destek olarak esmaları okumaya başladım. şükürler olsun birçok kapıyı birden açan Rabb'ıma.

serpilelif 19-04-2013 10:51 AM

hangi esmaları okuyorsun arkadaşım..

mehtap1606 19-04-2013 01:20 PM

merhaba tüm Esmaları okuyorum önce sonra ihtiyacım olanları gün içinde saymadan zikrediyorum uyuyana kadar sabah ilk uyanınca yine zikr ediyorum. En kabulü bunu namazların ardından yapmak veya özel bir şekilde abdest alıp tespih ile zeccade üzerinde yapmak diye yazıyor internetteki sayfalarda fakat bunları yapmıyorum diye vazgeçmiyorum içimden sürekli zikrediyorum.
Ya Rauf - SanalAlemci
bu linkten inceleyebilirsin ben buradan yararlandım.

serpilelif 19-04-2013 04:47 PM

çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.t678

mehtap1606 21-04-2013 08:59 PM

hepimiz iyiki varız teşekkürler arkadaşım. bu arada 2.set dinlemem bugün itibariyle bitti. 3 gün mola.

mehtap1606 21-04-2013 09:02 PM

içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri)

nefes_almak 22-04-2013 08:27 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839583)
içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri)

merhaba sevgili mehtap actionsmile gelişmelerini günlüğe aktarma tarzını çok beğendiğimi söylemek istedim :) kısa ve öz yani anlaşılır şekilde anlatıyor olman ve hangi değişimin hangi telkinden kaynaklandığını ayırtetme bilincine sahip olman çok hoş bir özellik. gelişmelerini heyecanla takip etmeye devam edeceğim..sevgiyle kal :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM.