![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü evet böyle olmaması lazımdı, bence arayıp bi durumunuzu konuşun muhakkak yanlış olan bişey varsa düzeltecektir. güzel haberlerini duymak dileğiyle actionsmile |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü evet sanırım ararsam iyi olacak. ama önce düşüncelerimi toparlamam lazım. şu ara kafamda hiç bir şey net değil. sürekli kendimi inceliyorum, her hareketimi, düşüncemi değiştimmmi diye ama iyice kafam karışışıyor. offfffagl34 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü onlar sen leb demeden leblebiyi anlayacak kadar tecrübeli ve eğitimliler , o nedenle hiç düşüncelerimi toplayacam diye zaman kaybetme, ara ve akına o an geldiği gibi konuş. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü destek olarak esmaları okumaya başladım. şükürler olsun birçok kapıyı birden açan Rabb'ıma. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hangi esmaları okuyorsun arkadaşım.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü merhaba tüm Esmaları okuyorum önce sonra ihtiyacım olanları gün içinde saymadan zikrediyorum uyuyana kadar sabah ilk uyanınca yine zikr ediyorum. En kabulü bunu namazların ardından yapmak veya özel bir şekilde abdest alıp tespih ile zeccade üzerinde yapmak diye yazıyor internetteki sayfalarda fakat bunları yapmıyorum diye vazgeçmiyorum içimden sürekli zikrediyorum. Ya Rauf - SanalAlemci bu linkten inceleyebilirsin ben buradan yararlandım. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü çok teşekkür ederim. iyi ki varsınız.t678 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hepimiz iyiki varız teşekkürler arkadaşım. bu arada 2.set dinlemem bugün itibariyle bitti. 3 gün mola. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü içime kapanıklığım az da olsa kayboldu(dışadönük kişilik telkini etkisi) ayrıca duygularımı artık eskisi gibi içimde saklamıyorum tepkimi gösteriyorum, rahatsızlığımı belli ediyorum (bırakın duygularınız dısarı çıksın telkini etkisi) etrafımdaki insanların mutluluğu benden önce geliyordu kendi isteklerimi önemsiz sayıp onların istediklerini yapardım şimdi ben önce geliyorum hayatımda ne istiyorsam onu söylüyorum(ego-güven telkinleri) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM. |