![]() |
cekhu'nun değişim günlüğü merhaba! siteye yeni üye oldum. Kendi değişim günlüğümü yazacağım bir sayfa yapmak istedim. Kendimi şu anda o kadar umutsuz görüyorum ki, gün gelir okuyan olur da umutlanır diye de yazıcam günlüğümü. kısaca hayatımdan bahsedersem; üniversite öğrencisiyim.okulumu uzattım. bu durum yüzünden de özgüven eksikliği yaşıyorum. aileme yük oldum,bende çalışmak istiyorum diye üzülüp duruyorum. şu anda mutlu bir beraberliğim var fakat evlenemiyoruz. benim ailem evliliğimizi istemiyor. ama onları da haklı görüyorum. haklı bir gerekçeleri var çünkü. eski sevgilim yüzünden çok acı çekmiştim. onu asla affedemiyorum.sanırım bu affetmediklerim,kendime kızdıklarım yüzünden de önümde bir bariyer var. istediğim bişeyin hayalini kurarken bazen kötü de düşünebiliyorum. bende güllük düşünüp gülistan olmak istiyorum:) normal hayatımda ise eğlenceli biriyimdir. mutfak konusunda becerikliyimdir ve genelde stresimi mutfakta atarım. iyi bir dinleyiciyimdir. dostluğa önem veririm. eğer ki bana önereceğiniz birşey olursa lütfen yazın. umuyorum ki buraya çok güzel şeyleri de yazdığım zamanlar olur ve benim gibi umutsuz birileride onları okur kimbilir?:) |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü hoşgeldinnn :) |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü bence de, Hoş geldin :) |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü Sana tavsiyem siteyi çok iyi araştırman bu sayede kendin için nelerin gerekli olduğunu çok rahat bulacaksın. Aramıza hoşgeldin..:)) |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü ışıklıyol ve heromaster ikinize de teşekkür ederim. hala bakıyorum ama nerden başlayacağımı bulamadım:) sanırım kayboldum |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü Güldürdün beni...:))Ücretsiz mutluluk ,ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinleyerek başlayabilirsin... |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü Hoşgeldin aramıza :) Olumsuz hayaller konusu dikkatimi çekti. Acaba mutlu olma fikrinden korkuyo olabilir misin? Geçmişinde yaşadığın acıları bi türlü unutamadığın için kendini mutluluğa layık görmüyosun belki. Affetmek özgürleştirir başlığı var, işe oradan başlayabilirsin :) Mutfak konusundaki hünerine çok özendim, ben hiç becerikli değilimdir bu konuda ama kendimi geliştirmek istiyorum. Bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim. Forumun aşçısı ol sen bundan sonra :) |
Cevap: cekhu'nun değişim günlüğü Alıntı:
|
mutfak konusunda elimden geldiğince yardım ederim:) forumun aşçısı fln olmaktan çook memnun olurum:) pratik tariflerden yanayım olumsuz hayaller şöyle oluyor:mesela diyelimki evlendiğimi hayal ediyorum. hayalin sonu kötü bitiyor. anlatamadım şimdi ama yazarım buraya. ya da sınava girerken soruları görünce cekhu:18 gibi bi not hayal ediyorum. kendime güvensizliğime bağlıyorum bu durumu. halbuki çok çalışmışım etmişim.bilemiyorum:( |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:44 PM. |