![]() |
Cevap: Foto Kontes'in Günlüğü Çekirdek inanç cd lerimin ikinci 3 günlük duraklamasındayım.Yarından itibaren 3. 10 günlük sürece başlayacağım.Bu sefer az oldu duygu dalgalanmalarım.Fark varmı birazcık daha pozitifim.Tabi zamanla daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum.actionsmile |
Cevap: Foto Kontes'in Günlüğü Hayatımda fazlaca yenilik var en önemlisi de uzunca bir aradan sonra aşık oldum y789 yeni iş yeni yer ve yeni bir aşk.herşey çok yeni sevincli Bu yeniliklerin hayatıma huzur ,mutluluk ,sağlık,başarı ve bolluk getirmesini seçiyorum.İyiki bu siteye rastladım.İyiki burda paylaşım yapan,duygularını paylaşan güzel insanlar var.Ve iyiki Atakan bey ve tabiki Abdullah Canıtez var.Bende iyiki varım smil56 |
Cevap: Foto Kontes'in Günlüğü Foto Kontes güzel haberlerini okumak çoook güzel :)) Çok mutlu oldum:))) Yurt dışına mı gidiyorsun iş için??İstediğin herşeyin en güzeli senle olsun daha da güzel haberlerini alalım :) |
Cevap: Foto Kontes'in Günlüğü Foto Kontes güzel haberlerini okumak çoook güzel :)) Çok mutlu oldum:))) Yurt dışına mı gidiyorsun iş için??İstediğin herşeyin en güzeli senle olsun daha da güzel haberlerini alalım :) |
Cevap: Foto Kontes'in Günlüğü Alıntı:
|
Cevap: Foto Kontes'in Günlüğü Bu aralar çekirdek inanç cdlerimi 12 saat olmasa da yaklaşık 6 saat dinleyebildim.Hep bir koşuşturmaca içindeyim.Gelelim Aşka o ise maalesef başlamadan bitti.Kafamda hep ne niyetle yaklaşıyor yada kötü niyetle mi yaklaşıyor korkusu var.Tabi böyle olunca herkesten şüphe ediyorum.Ve sanki bu insanda bana öyle geldi soğudum gitti ondan.Örfüne adetine göre yaşamak çoğunluk değil istisna da kalmış maalesef. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:38 AM. |