Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Yeni Bir Ben Lazim...NEEDS (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=621631)

Needs 25-08-2012 11:41 PM

Yeni Bir Ben Lazim...NEEDS

Evet arkadaslar yaklasik 5 gun once tesadufen buldugum bu sitede artik hayatimi degistirme konusunda bende ilk adimimi atmaya basliyorum.An itibari ile indirmis oldugum Ego Guclendirici ve Sucluluk Telkinlerini bu aksamdan itibaren dinlemeye baslayacagim umarim her sey guzel olucak ve daha mutlu ve kendine guvenen yeni bir ben olacagim... Gunlugude ilk gunumden acip firsatim oldukca gun gun gelismelerimi sizlere bildirecegim.Evet mutluluk ve huzur bekle ben geliyorum 956k

sweeet 25-08-2012 11:48 PM

Cevap: Yeni Bir Ben Lazim...NEEDS

Eveeet, bize de yeni bir needs lazım. :) Günlüğün hayırlı olsun. Güzel gelişmelerini bekliyoruz.

Sevgiler.

maviinci 25-08-2012 11:50 PM

çabuk ol ki daha başkalarına ışık olacaksın :))

Needs 25-08-2012 11:54 PM

Elimden geldigince hizli olucam bilincaltim cok dolu gerci nasil temizlencek hepsi acaba sevincli Evet sweets umarim seninde vermis oldugun o guzel destekle yeni bir needs cok yakinda forumda 956k

maviinci 25-08-2012 11:57 PM

bak senin kısmetin, şimdi başka bi forumda bilinçaltı temizleme meditasyonuna rastladım.. paylaşıyorum, hem sen faydalan hem de diğer arkadaşlarımız da faydalanır:

http://www.kontejyan.com/meditasyonl...syonu-mp3.html

sweeet 26-08-2012 12:02 AM

O konuda endişelenme. Mesela ben bir çoğunu temizlemiş olsam da her an yeni veriler giriş yapıyor. Sağlam bir bahar temziliğinden sonra sadece daha seçici olabiliyorsun gelen bilgilere karşı. Ama yine de bilinçaltının kirlenmesine çok fazla engelk olamıyorsun. Engellediğin şey seni olumsuz etkilemesi oluyor. Mesela dün cino muhabbeti yaptılar forumda baktım uyumadan cino neydi ya diye gece rüyamda gördüm bu direk bir bilinçaltı rüyasıydı daha çoook örneği olur hayatında bu tarz rüyaların.

Needs 26-08-2012 12:15 AM

Maviinci tesekkur ederim gercekten cok hos birsey dinledim simdi insani rahatlatiyo diyebilirim rutin yapmak lazim onuda :) sweeet aynen dedigin gibi bu bilincalti ruyalari bendede cok fazla ayni ruyayi abartisizi 7 kere farkli zamanlarda gordum biliyorum dusuncemde olan seydi o farkli farkli seylerde var daha once dusunup gecesine gordugum dedim ya bilincaltim copluk bunun sebebide hafizamin kuvvetli olmasi sanirim cok kucuk detaylari bile hatirliyorum ilerdede olucak biliyorum ama ben surekli temizlicem artik en azindan bu imkana kavustum sanirsam...

sweeet 26-08-2012 12:18 AM

Aslında bu iyi bir özellik bu durumunu faydalı şekilde kullanısan avanataja dönüştürebilirsin. Hafıza şampiyonları var dünyada. Sana estek köstek olanlar aksine destek olmalılarmış ama bilmiyorlarsa doğru davranışın ne olduğunu onlar ne yapsın. Sen doğru düşün ve kendine doğru davran.

Needs 26-08-2012 08:55 PM

Evet telkinleri butun gece sabaha kadar dinlemis olsamda ilk gun ne bir bas agrisi nede diger etkileri gordum sadece alnimda 2 sivilcem var nur topu gibi eger onlarda bir etkiyse hadi bakalim bismillah dedik :) Ama sunu soylemek gerekirse telkinler evet ise yariyor olabilir sizi degistirebilir ama insan piskolojik olarakda degisime acik oldugu zaman daha bir etkili oluyor sanirim ilk gun yani telkinlerin edecegi fayda tabiki yokken ben yinede mutlu olmak adina gune iyi basladim yuzum suan guluyo piskolojimide degisime hazirlamisim demek ki ne mutlu bana 956k Artik hayatimida bir duzene oturtup degisimi baslatiyorum mesela bugun havuza gittim 2 saat eglendim miss gibi bunu surekli yapicam artik telkinleride dinlicem sizleride hergun bilgilendirmeye devam edecegim umarim..Hadi o zaman hep birlikte guzel gunlere...

bumbada 26-08-2012 09:22 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828722)
bak senin kısmetin, şimdi başka bi forumda bilinçaltı temizleme meditasyonuna rastladım.. paylaşıyorum, hem sen faydalan hem de diğer arkadaşlarımız da faydalanır:

http://www.kontejyan.com/meditasyonl...syonu-mp3.html

kafam uçtu resmen ne böyle .

maviinci 26-08-2012 09:23 PM

süper, sen zaten istekliysen belki burayı bulmasaydın da iyi olacaktı ama buldun - kazandığın bakışaçısı, tepkimenin hızlanmasını sağlayacak.. bir çok şey bakış açısında bitiyor :))

sweeet 26-08-2012 09:31 PM

Kesinlikle değişime açık, hazır ve istekli hissetmek seni 1 değil 2 hatta 3-0 öne geçirecektir. Niyet etmenin gücü önemlidir. Suçluluk telkini sivilce yapabilir. Ama buna kafayı takma geçecektir. Seni soğukkanlı ve temkinli görüyorum bu da bir avantaj bence. Sakinlikle izlersin değişimleri ve hep birlikte göreceğiz yeni seni.

Gelişim dolu günlerde sağlık, mutluluk ve huzur seninle olsun.

Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM.