Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Evet, Yeni Günlüğüm :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620523)

Neptün 23-01-2012 02:40 AM

Cevap: Evet, Yeni Günlüğüm :)

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818390)
Hem de nasıl tatlı.Benim de beyaz vardı vermek zorunda kalmıştım:( Şimdi yeniden almak istiyorum inşallah.Çok seviyorum kedicikleri çok :)

Ben de çok seviyorum :) Sana yavrusu olursa getireyim bi tane :) Ama daha çook var :)

frezya 24-01-2012 03:38 PM

O zamana kadar bekleyebilirsem,olabilir tabi catsle Bakarsın dünür oluruz hahahah girlhaha Bu arada bugün nasılsın?

Neptün 24-01-2012 04:21 PM

Hahah olur valla :) Ne güzel olur hem de :)
Ben çok iyiyim teşekkür ediyorum. Bugünlerde düşünüyorum kilo versem mi vermesem mi diye...
İKi gündür kaslarımı harekete geçirecek hafif egzersizler yapıyorum, daha fazla oksijen alabilmek için. Ama karar veremedim kilo da versem mi vermesem mi diye... 57 kiloyum. Acaba 53-54 olsam mı......
Sen nasılsın tatlı frezyam benim

Neptün 24-01-2012 04:38 PM

Zayıflamaya karar verirsem cümlem şudur dostlar: "Sağlıklı bir şekilde zayıflıyorum. 53 kilodayım, güvendeyim."

frezya 24-01-2012 05:24 PM

Ben de iyiyim canım,sağol.Benim de görünüşte pek bişeyim yok ama biraz basenlerimden versem iyi olur gibi geliyor.Toplamda 2-3 kilo verip benim için ideal kiloma ulaşmak istiyorum.Bak şimdi sana bi kaç şey söyleyeceğim.Dün Melek programında Özlem hanımla Abdullah bey vardı biliyosun,gece tekrarını izledim.Ve yukarda yazmış olduğun cümleni hemen değiştiriyorsun.Özlem hanım kilo verme konusunda bir cümle söyledi.Şöyle ki;Zayıflamak istiyorum demeyecekmişiz,çünkü bilinçaltı bunu hangi yönde kullanacağını bilmediğinden bünye olarakta zayıf düşebilirmişiz ya da farklı bir şey gibi algılayabilirmiş.Doğru cümle şöyle: İdeal kiloma ulaşmayı seçiyorum...
Ben de böyle söyleyeceğim artık:) Bir de ayın,gezegenlerin bizler üzerindeki etkisi malum.Dolunay,yeniay v.s.Dünden itibaren yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bu dönem kilo almaya müsaitmişiz.7 şubattan sonra ise yapacağımız diyetler çok daha faydalı olacakmış.Bilgine :)))

Neptün 24-01-2012 05:39 PM

Ohh harikaymış bu bilgiler teşekkür ederim :) Dediklerini yapayım öyleyse ama benim ideal kilom şu anki kilom sanırım. Biraz fazlam var onları toparlamak istiyorum. 167 cm boyum. 57 kilom. Ulaşmak istediğim kilo ise 53 veya 54... Ne yapsak ki?

frezya 24-01-2012 05:47 PM

Ama canım boyuna göre senin zaten kilon normal.Bana da herkes gayet iyisin hiç kilo verme diyor ama şunu anlatmakta zorlanıyorum insanlara.Ben 2 sene önce fln 51-52 kilo arasında gidip geliyordum.Yavaş yavaş 54 e çıktım.Çok fazla değil belki ama ben eski kiloma alışık olduğum için bünyeme fazla geliyor.Kendim rahatsız olduğum için vermek istiyorum.Yoksa çok şükür öyle abartılacak bir şeyim yok.Kaldı ki benim boyum 1.61 fln yani :))) 10 fark olacağını düşünsek mutlaka 50 ya da 51 e düşmem lazım.Kendini çok rahatsız hissediyorsan 7 şubattan sonra daha rahat olur vermen.Hem ne oldu senin 15 dk. 2 cm hee? Geri mi geldi yoksa?
(Boyunu öğrendiğim de iyi oldu,buluşursak topuklu ayakkabı giyeyim de yanında bunalıma fln girmeyeyim) girlhahagirlhahagirlhaha

fedor 24-01-2012 05:50 PM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818550)
Ohh harikaymış bu bilgiler teşekkür ederim :) Dediklerini yapayım öyleyse ama benim ideal kilom şu anki kilom sanırım. Biraz fazlam var onları toparlamak istiyorum. 167 cm boyum. 57 kilom. Ulaşmak istediğim kilo ise 53 veya 54... Ne yapsak ki?

Eğer kadınsanız kilonuz ideal,ama fazlalıklarınız olduğunu düşünüyorsanız,fazlalık olduğunu düşündüğünüz bölgeye ağırlık verdiğiniz bir antreman programı ve beslenme ile 2-3 haftada istediğiniz kiloyu verebilirsiniz..

fedor 24-01-2012 06:20 PM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818547)
Ben de iyiyim canım,sağol.Benim de görünüşte pek bişeyim yok ama biraz basenlerimden versem iyi olur gibi geliyor.Toplamda 2-3 kilo verip benim için ideal kiloma ulaşmak istiyorum.Bak şimdi sana bi kaç şey söyleyeceğim.Dün Melek programında Özlem hanımla Abdullah bey vardı biliyosun,gece tekrarını izledim.Ve yukarda yazmış olduğun cümleni hemen değiştiriyorsun.Özlem hanım kilo verme konusunda bir cümle söyledi.Şöyle ki;Zayıflamak istiyorum demeyecekmişiz,çünkü bilinçaltı bunu hangi yönde kullanacağını bilmediğinden bünye olarakta zayıf düşebilirmişiz ya da farklı bir şey gibi algılayabilirmiş.Doğru cümle şöyle: İdeal kiloma ulaşmayı seçiyorum...
Ben de böyle söyleyeceğim artık:) Bir de ayın,gezegenlerin bizler üzerindeki etkisi malum.Dolunay,yeniay v.s.Dünden itibaren yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor çünkü bu dönem kilo almaya müsaitmişiz.7 şubattan sonra ise yapacağımız diyetler çok daha faydalı olacakmış.Bilgine :)))

Yıllardır söylerim,aklın yolu birdir.''Zayıflamak'' terimi uyguladığınız diyet ve egzersiz programını sona erdirir genellikle,çünkü vücudunuz zayıf düşer.Doğru terim ''fazlalıklardan kurtulma'' olmalı.Şu telkini kilo problemi olan ve benden yardım isteyenlere öneriyorum: ''Tüm adelelerim gergin ve sıkı,damarlarım sinirlerim olması gerektiği gibi ve ben çok sağlıklıyım.Tüm iç organlarım ve tüm vücudum harika bir mekanizma ve mükemmel işliyor.Hepimizin tek problemi fazlalık olan yağlarımız.Biz bir bütün olarak beraber mutlu ve uyumluyuz,fazlalıkları ise kabul etmiyor ve istemiyoruz.Onlar bizi günden güne terkediyorlar,bizden uzaklaşıyorlar.Fazlalıkları istemiyoruz''

Neptün 25-01-2012 12:24 AM

Alıntı:

fedor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818554)
Yıllardır söylerim,aklın yolu birdir.''Zayıflamak'' terimi uyguladığınız diyet ve egzersiz programını sona erdirir genellikle,çünkü vücudunuz zayıf düşer.Doğru terim ''fazlalıklardan kurtulma'' olmalı.Şu telkini kilo problemi olan ve benden yardım isteyenlere öneriyorum: ''Tüm adelelerim gergin ve sıkı,damarlarım sinirlerim olması gerektiği gibi ve ben çok sağlıklıyım.Tüm iç organlarım ve tüm vücudum harika bir mekanizma ve mükemmel işliyor.Hepimizin tek problemi fazlalık olan yağlarımız.Biz bir bütün olarak beraber mutlu ve uyumluyuz,fazlalıkları ise kabul etmiyor ve istemiyoruz.Onlar bizi günden güne terkediyorlar,bizden uzaklaşıyorlar.Fazlalıkları istemiyoruz''

Bunu çok beğendim. Teşekkür ediyorum :)

Neptün 25-01-2012 12:34 AM

Bir çocuğun gözlerine bakmayalı uzunca oldu. Huzur buluyorum o bakışlarda, enerji, yaşam enerjisi ve masumiyet ve elbette güç!

house 25-01-2012 03:24 AM

Bir çocuğun gözlerinden ziyade aynada kendi gözlerine bak kendinden güç al ki kendinle, kendini ezmeden severek inanarak bildiğin yolda ilerleyesin, sende bu güç bu potansiyel var biliyorum günlüğün geç de olsa hayırlı olsun seni seviyorummmm :)) enerjin içinde teşekkür ederim sevgi ve ışıkla kal...

Neptün 25-01-2012 03:32 AM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818622)
Bir çocuğun gözlerinden ziyade aynada kendi gözlerine bak kendinden güç al ki kendinle, kendini ezmeden severek inanarak bildiğin yolda ilerleyesin, sende bu güç bu potansiyel var biliyorum günlüğün geç de olsa hayırlı olsun seni seviyorummmm :)) enerjin içinde teşekkür ederim sevgi ve ışıkla kal...

Canımmm house'ummm :) Zorla da olsa okuttum sana günlüğümü girlhaha Asıl ben teşekkür ederim. İyi ki varsın, seni çok seviyorum.
Bu güç birbirimize destek oldukça çoğalıyor biliyorsun 956k

house 25-01-2012 03:34 AM

Alıntı:

Neptün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818623)
Canımmm house'ummm :) Zorla da olsa okuttum sana günlüğümü girlhaha Asıl ben teşekkür ederim. İyi ki varsın, seni çok seviyorum.
Bu güç birbirimize destek oldukça çoğalıyor biliyorsun 956k

Zorla olur mu hiç? Ben ***arıyorumda ondan birde bayadır girememiştim malum koşturmacamı biliyorsun yoksa seni okumak benim için bir zevk ;)

Neptün 09-02-2012 09:16 PM

Merhabalar dostlar,

Tatildeydim hiç internete girmedim. Şimdi de girip paylaşımlarda bulunmak istiyorum ama çok yoğunum. Elimden geldiğince yazacağım.
Sevgilerimle..

Neptün 10-02-2012 10:52 PM

Merhaba dostlar,

Aklımda cevaplarını bulmaya çalıştığım bazı sorular var. Soruları gün yüzüne çıkarabilmek için bir rahatlayıp derin nefes almak istiyorum. Çok iş var şimdilik. Haftasonu onları yapayım.
Bir sürü formalite işler işte... E tabii onun dışında ev temizliği de :) Biraz karıştırıyor aklımı bu yoğunluk ya neyse!
Çok özledim buralarda olmayı :)

bluegirlx 13-02-2012 01:33 PM

bizde seni özledik sevgili neptün..aklını ruhunu ve evini temizle bakalım..cevapları evine temizlerken bile bulabilirsin benden söylemesi..cevap ararken bütünü göremezsin çünkü ..parçaya değil bütüne odaklan.. seni seviyorum..

Neptün 16-02-2012 11:14 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 820385)
bizde seni özledik sevgili neptün..aklını ruhunu ve evini temizle bakalım..cevapları evine temizlerken bile bulabilirsin benden söylemesi..cevap ararken bütünü göremezsin çünkü ..parçaya değil bütüne odaklan.. seni seviyorum..

Canım benimm çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın. Senin sayende birçok şey öğrendim ve hala öğreniyorum. Benim için çok çok değerlisin. Seni seviyorum.

Neptün 16-02-2012 11:16 PM

Herkese merhaba güzel bi hafta geçiriyorum. Temizlik şahaneydi! :)

Bazı sorunlar vardı onları hallettim şükürler olsun.

Şimdi ise çok çalışmam gerekiyor! Lütfen bana dua edin.

Neptün 04-03-2012 08:34 PM

Merhaba dostlar,

Cumartesi günü çok güzel bir deneyim yaşadım ve benim için çok faydalı oldu.
Hayatımdaki sevgi kaynağını bulmamı sağlayan bir çalışmaya katıldım. Hayatımı daha da güzelleştirdi ve hala da güzelleştiriyor şükürler olsun. Yoluma bu şekilde devam ediyorum.

Foruma fazla giremiyorum ama çok özledim. Günlerim çok yoğun geçiyor, azıcık vaktim olsa bir şeyde kullanmaya çalışıyorum. Umarım daha fazla zaman yaratırım.

Sevgilerimi gönderiyorum hepinize

Neptün 06-03-2012 11:55 AM

Annemi ve babamı çok seviyorum. İyi ki onları tanıdım. İyi ki varlar. Hayatımdaki bu değerli iki insana minnettarım.

Neptün 08-03-2012 06:52 PM

Merhaba sevgili dostlar,

Yoğun bir grip ve boğaz enfeksiyonu ile karşı karşıyayım. Çok sert bir grip oldu bu :) Uzun zamandır ilk kez bu kadar ağır soğuk algınlığı geçiriyorum. Hayatımdaki değişikliklerin bir dışavurumu olarak düşünüyorum. Umarım arınmamı sağlar.
İki gündür evden çıkamıyorum. Yorgun, halsiz ve bitkinim. Dinleniyorum sürekli, bal limon, adaçayı, sarımsak :) iyileşmek için ne varsa kullanmaya çalışıyorum.

frezya 09-03-2012 12:14 AM

Zencefil de kullan tatlım.İnan çok faydası var.Geçmiş olsun.

Neptün 09-03-2012 12:34 AM

Alıntı:

frezya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821527)
Zencefil de kullan tatlım.İnan çok faydası var.Geçmiş olsun.

Zencefil de kullanıyorum. Çocukluğumdan beri hastalandığımda annem zencefilli şeyler yapardı. Şimdi ben kendim yapıyorum.

Neptün 11-03-2012 01:06 AM

Selam dostlar!

Bugün harika bir gün. Yeni bir işe başladım. Umarım başarılı olurum. Sevgiler.

Neptün 11-03-2012 02:13 PM

Herkese iyi pazarlar,

Bugün biraz üstümde tembellik var. Dışarı çıkmam gerekiyordu ama çıkmadım, erteledim. Onun yerine evdeki işlerimi yapmaya karar verdim :) Egom sağolsun.

Alice in Wonderland 20-04-2012 02:44 PM

seni çok özledim :) haberin var mı? :)

Neptün 12-05-2012 11:52 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823197)
seni çok özledim :) haberin var mı? :)

Canım benim yaaa ben de seni o kadar çok özledim ki! Umarım en kısa zamanda görüşürüz, belki gelirim hem yazın :)

Neptün 12-05-2012 11:58 PM

Merhaba dostlar,

Aylardır hiçbir şey yazmadığımı fark ettim, ne olur affedin :)
Çok seviyorum hepinizi. Ben iyiyim. Beni merak etmeyin. Şükürler olsun her şey yolunda. Çalışıyorum bol bol.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 PM.