Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   YESS MANNNNNN ::::)))))))))) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620438)

juger 09-01-2012 09:02 PM

Cevap: YESS MANNNNNN ::::))))))))))

Alıntı:

müjde&müjde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816116)
günlük yazmak ne işe yarar ki.... beyin zaten herşeyi hatırlıyor en gerekmeyenleri bile....!

günlük yazmak işe yaramaz olur mu hiç?

evet bilinçaltı her şeyi hatırlıyor. ama yaptığımız hataları, suçluluk duygularımızı yüzümüze vurup moralimizi bozabiliyor. ama yazan birisi bu tür boşlukları doldurup, suçluluğu daha az yaşıyor.

yazmak her türlü iyidir. günlük bir psikologdur. eğer bir derdiniz, bir sorununuz varsa ve kimseye anlatamıyorsanız sadece yazın. bu bile büyük ölçüde rahatlatacaktır.

sevgiler :)

sweeet 09-01-2012 09:31 PM

Maviinciii günlüğün hayırlı, uğurlu ve bol çözüm dolu olsun. :)) Ben de eminim o kadar çok şey vardır ki yazacağın keşke şimdiye kadar yazsaydım diyeceksin.

Alıntı:

günlük yazmak ne işe yarar ki.... beyin zaten herşeyi hatırlıyor en gerekmeyenleri bile....!
Sevgili müjde yazmak keşiftir. Bazen bir yerden başladın mı yazmaya başka bir yerde bulursun kendini. Özellikle de düşünmeden, planlamadan yazdığın zamanlarda hatta bazen planlasan bile yazı alır seni başka bir yere götürür. Yazmak hem geçmişe hem de geleceğe yolculuk yapmak gibidir. Hem bu anını görürsün hem de diğer zamanları. Yazmak harikadır çözüm bulur. Sen bulamazsan başkaları bulur. Günlük yazmak da o yüzden faydalıdır. Ve senin nerden başlayı nereye geldiğini gösterir. Neleri başarmışım neler hala eksik dediğinde bu soruların cevabını bulursun. İster günlük yaz, ister sorununu çözmek analiz etmek için yaz ama yaz.

maviinci 10-01-2012 09:46 AM

Canikolarımm :)) Teşekkür ederim, iyi ki varsınız sizleri seviyorumm :)) Birazdan kütüphaneye gidicem bohçamla beraber sevincli :D :D Eee,, sınavlar var yaklaşmak :D See youuu ^^ :D

azraist_24 10-01-2012 09:48 AM

Canimmmmmmm

Hosgeldinnnn

maviinci 10-01-2012 09:53 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816192)
Canimmmmmmm

Hosgeldinnnn

oşşbuldum pirensez beyav khkh56 khkh56 ne ediysuuunnn y789 ama gitmem lazım blook kendine cicci baakkk sevincli

maviinci 05-02-2012 01:39 AM

Yaa alsam başımı bikaç parça giysiyle, şöyle uzaklara seyahat etsem.. Ne güzel olur demi :) Belki boğazımdaki sertlik de gider, bence beta mikrobu. kesin beta mikrobu.. senelerdir bu mikroptan çektim, hâlâ da çekiyorum. bademciklerim şişti bence. umarım iner kısa zamanda. ama nefes almak çok güzel, yaşamak da güzel.. belki gitsem buralardan, hayatımın aşkıyla da tanışırım. belki de burda tanışırım. her nefeste o na biraz daha yaklaştığımı biliyorum, çok merak ediyorum kim olduğunu. kalbimdesin, adını bilmesem de-yüzünü görmesem de.. hissediyorum, gönlümdesin. gece'n huzurla dolsun.. kendine iyi bak prenses'imm :))

imported_Angel 09-02-2012 12:37 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819611)
Yaa alsam başımı bikaç parça giysiyle, şöyle uzaklara seyahat etsem.. Ne güzel olur demi :) Belki boğazımdaki sertlik de gider, bence beta mikrobu. kesin beta mikrobu.. senelerdir bu mikroptan çektim, hâlâ da çekiyorum. bademciklerim şişti bence. umarım iner kısa zamanda. ama nefes almak çok güzel, yaşamak da güzel.. belki gitsem buralardan, hayatımın aşkıyla da tanışırım. belki de burda tanışırım. her nefeste o na biraz daha yaklaştığımı biliyorum, çok merak ediyorum kim olduğunu. kalbimdesin, adını bilmesem de-yüzünü görmesem de.. hissediyorum, gönlümdesin. gece'n huzurla dolsun.. kendine iyi bak prenses'imm :))

Arkadaşım nerelerdeydin sen ya...valla özlettin kendini...forumda özellikle günlüklerin tadı seninle çıkıyordu epey arattın yani kendini sevincli
sende bu temiz kalp varken inşallah aradığın sevgiyi aşkı bulursun dostum tekrar hoşgeldin....insan burayı bırakamıyor değil mi ? burası hayatın her döneminde hayatımızda olmalı bence (bu site yani) :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM.