Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ çok teşekkür ederim home ofisimi öğrenci ile dolup taşıyor..... çok merkezi bir yerde hepiniz gelebilirsiniz.. çok şık ve rahat.. sağloun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ içime bir sıkıntı düştü bir şeyler yolunda gitmiyor gibi hatalar yapıyoruz her insan gibi doğal en doğru yerde hoe ofisimi açıyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ https://www.facebook.com/learnenglishfaster kendi sayfan tavsiye ederim ingilizce öğrenmek isteyenlere |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamımım her gün daha güzele gidiyor... çok mutluyum çok başarılıyım.. isteklerim her gün daha da gerçek oluyor evren bneim için çalışıyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herkese on numarasından bayramlar.. mutlu güzel ve müreffeh olalım.. herkesi sevgi ile selamlıyorum.. yaşamımıza huzur ve sevgi doluyor |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bolluk ve breket her tarafımı sarmış durumda |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bolluğu bereketi seviyorum.. çünkü sürekli yanımda |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ pazartesi çok daha güzel şeyler olacak.. pazartesiyi seviyorum.. pazartesi umarım daha güzel haberler verebilirim... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hergün bir sürü güzellik beni buluyor.. o kadar güzel şeyler oluyor ki şaşırıyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ maddi açıdan ferah içinde yaşıyorum... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:38 AM. |