![]() |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Bugün gene karmakarışık rüyalar gördüm. Çoğunu uyanır uyanmaz unutuyorum:( Bi eve giriyorum bizşm evimizmiş ama şu anki evden farklı. Anahtarı kapının üstünde unuttuğumu farkediyorum,aa ya biri girdiyse die korkuyorum,sonra içeri giriyorum bi kadın hırsız girmiş eve,gerisini hatırlayamadım. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Gece yatmadan önce yüksek benliğine bir kaç niyet söyleyerek uyuyabilirsin bu ara. Şöyle: Sevgili yüksek benliğim 1. Rüyalarımı hatırlamaya niyet ediyorum. 3 kere 2. Rüyalarımda beni engelleyen bilinçaltı düşüncelerimi keşfetmeye niyet ediyorum. 3 kere 3. Beni engelleyen düşünceleri beni geliştiren düşüncelere dönüştürmeye niyet ediyorum. 3 kere Arkadaşlar konusunda da hiç üzülme hepimiz hata yapabiliriz. Kimseye ihtiyacın yok ki o ortamda var olmak için tek başına tam ve yeterlisin. Biraz canın sıkılır belki ama kendini oyalacak şeyler bulabilirsin. Sen okulunu bitirmeye ve başarıya odaklan ve öğrenmen gereken bir şey daha ne sen herkesi sevmek zorundasın ne de herkes seni. Bu öğrenilmesi gereken zorlu bir ders ben yaşadım. Sen de farkında ol. Olmak istediğin gibi ol. sırf başkaları seni sevsin diye olmak istediğin kişiden ödün verme. Sevgiler. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
Ya okul konusu benim karmakarışık çok uzun,üzülüyorum bi yandan ama insanlar çok yapmacık geliyor. Bende de hatalar vardır tabi ama o samimiyetsizlik canımı sıkıyor. İnsanlar kendilerine benzemeyen insanları çok kolay dışlıyorlar. Onlarla aynı olcaksn,güzel giyinceksin alışverişe gitceksşn sürekli para harcıycaksın dedikodu yapcaksın her an foto çekip sosyal ağlarda paylaşcaksın onlarla vs vs herkes özellikle kızlar hep birbirinin aynı,benim de pek fazla hoşlanmadığım şeyler. Her neyse:) |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Olması gereken oluyor bunları yaşaman ve bir şeyler öğrenmen lazım. Kimse gibi olmak zorunda değilsin. Sadece kendin ol. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Umarım öğrenmem gerekenleri öğrenirim:) Dün z-ponopononun ilk çalışmasını yaptım çakra temizlemeydi, baya esnedimm işe yaradı sanırım. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Merhaba günlüğüne şöyle bir göz gezdirdim. Benzer hissiyatları yasamışız. Saat gece 2:00 ve hala ayaktasın telkini melkini boşver işe yaradığı zaman da gelir sen en önemli şeyi atlıyorsun. Vücudunun yenilenmeye ihtiyacı var ve geç saatlere kadar uyumazsan ona bu şansı tanımazsın. Hormonlar altüst olur, telkinler de işe yaramaz. Telkinlerine en çok ise yaradığı frekansa ancak uykunu düzenli alıp vücudundaki gerginliği azalttığında ulaşırsın. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Alıntı:
|
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Dün gece uyumadan sweetciğimin önerdiği 3lemeyi söledim rüyalarla ilgili. Bugün daha iyi hatırlyıorum ama çok alakasız saçma sapan rüyalar gördüm,hülya avşarla tenis falan oynuodum:D:D Telkin listemide azalttım tam olarak şu şekilde 3 kez arka arkaya (1 ego-1suçluluk-1 kendine güven sırayla) 3 kez arka arkaya 1 topluluk önünde konuşma-1 sosyallik artırıcı-1 başkalarının düşüncelerini önemsememe bu kadar:)) erken uyanma ertelemeyi bırak koruma kalkanını çıkardım. |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Lavinya arkadaşım koruma kalkanının etkisini görebildin mi?dinlemek istediğim bir telkin, eğer etkisi içeriği gibi etkili ise hemen başlamak istiyorum diye soruyorum |
Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:) Canım eminim ki etkilidir ama ben 2-3 gün dinleyip çıkardım onu listeden, telkin sayısı çok fazla olduğu için . Dha sonra ekliycem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 PM. |