Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   Pinky'nin Güzel Günleri:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619670)

pinky9 10-09-2011 01:07 AM

Cevap: Lavinya'nın Güzel Günleri:)

Alıntı:

_roxie_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806594)
Sıkıntılarımdan bahsetmekten artık pek hoşlanmıyorum, neden tekrar düştüğümün cevabını günlüğümde bulabilirsin, ben ilişkim olmuyor diye hayıflananlardandım sonra bir ilişkim oldu fırtınalı, beni baya derinden sarstı,yine uzun süre kendimi suçladım, çünkü o da beni suçladı ve ilişkimizin bitme sebebini onu olduğu gibi kabullenmemem olarak görüyor, bunca aydan bu yana hiç bişey değişmemiş, 8 ay önce durduğu yerden bi adım öteye gidememiş yani şimdi fark ediyorum :)

ama ben geç de olsa onun hayattan ne istediğini bilmeyen, buradayken gitmek isteyen, gittiğinde dönmek isteyen, arayışı hiç bitmeyecek bi adam olduğunu sonunda anladım. Şimdi onu olduğu gibi kabul edip kalbimden ve aklımdan salıyorum :)

diğer yandan mezuniyet sonrası bir bunalıma girdim elimi attığım hiç bir şey filizlenmedi ama ben bu sene sabretmeyi öğrenmeyi kendim istedim, çünkü sabırsızlık benim en büyük problemim :) böyle işte canım şimdilik tek isteğim herşeyi geride bırakıp yepyeni bi hayata başlamak, kendi hayatımı kurmak bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama buranın verdiği enerji öyle bişey ki artık hiç bi zaman yaşamaktan, kendimden vazgeçmeyeceğimi biliyorum.. :)

son cümlene aynen katılıyorum:) geri kalan herşeyi de günlüğünden okuycam roxiecim,hayırlısıyla hiçbi zaman kendimizden vazgeçmiyoruz...smileydance

pinky9 10-09-2011 10:36 PM

bugün de güzel bi gün geçirdim.. hergünüm daha iyi geçiyor sanki:)

bu arada size bişeyden bahsetmek istiyorum,telkinleri dinlemeye başladığım ilk hafta bayram dolayısıyla başka bi şehirdeydim ve telden bu siteye girdikçe kişisel gelişim kitaplarını falan merak etmeye başlamıştım en kısa zamanda alıcam diyordum, ankaraya dönerken otobüs molasında kampanyada karşıma kişisel gelişim kitapları çıktı heheh:D cengiz erşahinin 3 tane kitabını aldım ve 'Kendini Ateşle' kitabını okumaya başladım gayet güzel...
ayrıca ailemle biyere gezmeye gitmiştik ,yolda gelirken sürekli napsam fln die düşünüyodum,kimsesiz çocuklar yurduna gitmeye karar verdim en kısa zamanda araştırıp gidicemO0 ben bile sır tek çocuğum olduğum için her imkanım olmasına rağmen sorunlu bi çocukluk geçirdim,onlar neler yaşıyodur allah bilir düşünemiyorumağla2
2 ay annemle hastanede yattığımız için,ordaki insanların gelecek bir kişiyi nasıl beklediklerini de çok iyi biliyorum,ordaki yaşlı/çocuk/genç hastalarada böle bi ziyaret imkanı fln varsa sohbet amaçlı gitmeyi düşünüyorum.

pinky9 11-09-2011 10:58 PM

günlüğüm gene dolup taşmış hehey789

ben makaleleri fln okuyup duruyorum sürekli,diğer günlüklere henüz sıra gelmedi,herkesinkini okuycam :)

bugün çok ilginç bişey farkettim, ben harika şekilde oryantal oynayabiliyomuşum meğersem,bugün kendimi müziğin akışına bıraktım ve tanyeli gibi oldum desem yeridirpartysmiley

ha bide çok güzel filiz akın taklidi yapıyomuşum ben:D sabahtan beri filiz akın gibi konuşuyorum,dün birden aklıma geldi ve yaptımkhkh56

bakalım daha içime attığım ne gibi özelliklerim çıkıcak ?guitar

pinky9 13-09-2011 01:49 AM

kendimi gün geçtikçe daha da değerli hissediyorum:)
sitedeki olumlamaları minik not defterime kaydettim hergün kendi kendime okuyorum:)
bilinçaltıma emirler veriyorum sürekli,bugün duş alırken bi ara üşüdüğümü farketim ve kendime dedimki' bilinçaltım burası çok sıccak ve sana terlemeni emrediyorum' :) ve ne oldu çok sıcak hissettim ve terledim:))
sevgilimle tartıştık ama üzülmedim sadece içim boşalsın diye biraz ağladım,bu olayı neden kendime çektim dedim,ve artık sevgilimi de değiştireceğime inanıyorum,öncelikle kendim değişiyorum ve onu da olumlu bi insan yapacağıma inanıyorum:)

pinky9 14-09-2011 02:17 PM

merhaba günlüğümmmusic45

çok mutluyum bugün de. artık sebepsiz yere kendi kendime çok mutlu olabiliyorum,etrafımdaki insanlarla daha çok ilgileniyorum ve yanımdaki insanları da pozitif yaptığımı düşünüyorumy789 bugün de annemle diyalize gittik ve ordaki bir çok hastayla tek tek ilgilendim,ve insanlar nedense bugün bana ay sen nekdr tatlısın falan deyip durdu:) bi amca da durduk yerde para verdi hehey789

annem babamda sürekli güzelleştiğimi söylüyolar,bana da öyle geliyorkrzm67
boyumda uzuyor:D tibet yogasına devam ediyorum çok faydasını görüyorum,kendime çok güveniyorum,bugün tek başıma dişçiye gittim ve herşeyi hallettim:)

pinky9 16-09-2011 10:05 PM

günlüğm bugün fena grip oldum,ve gene kötü düşüncelere sardım gibi :S :((((((((((((((((

MarEspEraNZa 19-09-2011 01:12 AM

bir tür çekim oldu sanırım bu günlüğe bakmak istedim:)

hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerimi beraber iletiyorum :)
vitamini eksik etmeyin,mutlulukta bir vitamin sonuçta

pinky9 19-09-2011 04:06 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807309)
bir tür çekim oldu sanırım bu günlüğe bakmak istedim:)

hayırlı olsun ve geçmiş olsun dileklerimi beraber iletiyorum :)
vitamini eksik etmeyin,mutlulukta bir vitamin sonuçta

çok sevindim geldiğinize,günlüğüme kmse uğramıyor day789 bende forumu okumayı henüz bitiremediğim için kmseye yazamıyorum:D

neden çekildiniz acaba günlüğüme girlhaha

MarEspEraNZa 20-09-2011 01:25 AM

Alıntı:

lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807328)
çok sevindim geldiğinize,günlüğüme kmse uğramıyor day789 bende forumu okumayı henüz bitiremediğim için kmseye yazamıyorum:D

neden çekildiniz acaba günlüğüme girlhaha

bir kaç mesaj önce olumlama yapmaktan söz etmişsiniz, daha çok ziyaret eden olacaktır

mutluluklar actionsmile

sweeet 20-09-2011 05:58 PM

Günlüğün hayırlı olsuuuun. Eveeet ben de okudum sonunda bu güzel günlüğü. Bir kere başlığın çok güzel bir olumlama sanki şöyle hissetiriyor insana bundan sonra senden hep güzel günler dinleyeceğiz. Olumsuz birşeyler olsa bile biz bunun güzel bir yanını mutlaka bulacağız.

Kimse okumuyor diye yazmaktan vagçeme elbet bir okuyan faydalanan olur canım yazdıkların çok güzel. Değişime susamışsın sanki çok iyi gidyorsun ne gibi yorumlara ihtiyacın var aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin eminim cevaplar gelicektir. :D

Günlüğünün ilk mesajını (hani upuzun olan) okurken sonuna gelmeden acaba yengeç burcu mu diye aklımdan geçirmiştim. Ben de yengeç burcuyum. :D Kendine güven telkini kendi özgüven eksikliğine ilaç gibi gelmişti şimdi de bazen aşırı mı kendime güveniyorum diye soruyorum. Sonra da boşver insan herşeyden önce kendine güvenmeli ve kendine inanmalı diyorum.

Lise yıllarım aşırı melankoli halinde geçti. Herşeye her zaman duygulanıp ağlayabiliyordum. Kişisel gelişim kitapları okuyarak attım ben o durumu üzerimden. Hala duygusalım ama çok daha kontrollü olmaya çalışıyorum.

Gribin de geçmiştir inşallah.

Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM.