![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) bu motivasyonunu sakin bozma yuce Rabbim yolunu acik etsin insallah. Guzel ve mutlu paylasimlar diliyorum. sevgyle kal. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) süpersinn houseeee:) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House kendini ifade edebilme yeteneğin çok hoş...okurken o duyguları bizlerede hissettiriyorsun.foruumda yeniyim ama senin yazıların takip etmemde etkili oldu.birşey merak ettim bilmem cevaplarmsın sanki hayatın inadına mutlu olmak istiyorsun gibi.belki yaşadığın zorluklara karşı bir dik duruş sergiliyorsun.bazı sıkıntılar olmasaydı hayatında yine bukadar mutlu inançlı bir house olurmuydu..mutlulukla kal..sizlerle olmak ne güzell. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House bi bombaa! |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) hause canım arkadaşım seni cevreleyen ışık ve sevgi her an artarak devam etsin yüregindeki tüm güzelikleri yaşaO0 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bu hafta idrak ettiklerim; 1) Forumda kimseye eleştirici amaçlı dahi yazı yazma ya da koruma amaçlı, arkadaşlarının hakkını korumaya çalışma, silerler! 2) Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda olmadığım..Bakınız; Forumda hala bana dik duramadın, çok alıngansın vs vs diyorlar, ee haliyle neler yaşayıpta bu denli güçlü ayakta kalabildiğimi kimseye anlatmaya çalışmayacağım artık bu kimseyi ilgilendirmez.Hakkımda kim ne düşünürse düşünsün. 3) Ne sinirlenmek ne de isyan etmek yok artık... 4) Bundan sonra tek amacım sadece ve sadece kendimi daha yukarı nasıl çekerim onu düşünmem gerektiğini anladım. 5) Sonunda günlüğümden duyurduğum İstanbul seyahatine bu gece çıkıyor olmam, doğru yolda olduğumu gösterir. :) 6) Meditasyon, imgeleme ve yazıya devam süper etkili.... 7) Bulduğum mükemmel olumlamaya devam edersem hayatımda ne gibi mucizeler olacağını anladım 8) Ben kendimi seviyorum 9) Ben kendimi onaylıyorum 10) Ben kendimi affediyorum heeeee House uçuşa hazır, bomba gibi, bekle beni evren ben Houseeeee geliyor :))) heheheeeee |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili House, duygularini cok ictenlikle ifade ettigine inaniyorum. Sen hicbir zaman bu cizgini bozmadan devam et bence. Tum iyilik ve guzellikler hep yaninda olsun insallah. Sevgilerimle. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Heheee ey forumdaşlarım, House şuan nezmandır imgelediği ve olumlama yaptığı olayı yaşıyor bunuda paylaşmasa çatlar çünkü herkese umut olmak için şuan 01.30da sallanan bi otobüsten yazıyor bunları çünkü istikamet istanbul, istikamet hayallerden gerçeklere, hey siz sakın pes etmeyin bi ay önce bu forumda paylaşıp müjdesini verdiğim ozaman sahipmiş gibi şükrettiğim şeyi suanda yaşıyorum hepinizide bu müthiş duyguyu kendi hedeflerinizde yaşamya davete ediyorum neyse ben artık hergün hayatıma yeni mucizeler çekiyorum sizede mutluluklar diliyorum :))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Iyi yolculuklar sana canim guzel Istanbulumuzda hoca vakit gecirmeni dilerim. Daha nice mucizeleri yasaman dilegiyle. Sevgilerimle.t678 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM. |